+ 1 Év Extra garancia

Néhány szó a garancia és a szavatosság jelentéséről, és érvényesítésükről. Kérjük, figyelmesen olvassa végig tájékoztatónkat!

+ 1 Év extra kiterjeszett garanciális javítás:

 

Üzleteinkben, vagy webáruházunkban vásárolt órákra a gyári garancián felül további + 1 év extra kiterjesztett garanciát biztosítunk. Az extra kiterjesztett garancia 10.000.- forint feletti nem Outlet Akciós (kifutó) órákra garantáljuk. A kiterjesztett garancia az óra rendeltetésszerű használat melletti meghibásodására érvényesíthető, kizárólag az óra szerkezetére.

A kiterjesztett garancia feltételei:

 • A kiterjesztett garancia csak óra vásárlás esetén érvéseíthető. Ékszerekre nem vonatkozik.
 • A kiterjesztett garanciát kizárolag csak a Balogh Óra - Ékszer biztosítja.
 • A szolgáltatás regisztrációhoz kötött. Az üzletekben, vagy a webáruházban megvásárolt terméket weboldalunkon regisztrálni kell.
  TERMÉK REGISZTRÁCIÓ ITT--› Regisztráció és termék rögzítés. (A regisztráció elmulasztása esetén utólagosan nem tudjuk érvényesíteni a garanciális igényt.)
 • Az gyári alap garancia ideje alatti, meghibásodás esetén a javítást csak és kizárólag a gyári garanciális szerviz végezheti el. Hivatalos gyári márkaszervizek listája itt található: Szerizlista Meghibásodás esetén az órát személyesen is leadhatja üzleteink bármelyikében, illetve visszaküldheti webáruházunk központi címére, vagy visszaszállítást kérhet. (A visszaszállítási szolgáltatás, nem minden esetben ingyenes. Ennek feltételeit webáruházunk door to door szerviz menüpontjában olvashatja).
 • Amennyiben lemerül az elem az órában, úgy azt csak és kizárólag a hivatalos szeviz végezheti.
  (Az alap garancia ideje alatt az esetlegesen felmerülő elemcsere az alapgarancia első egy évében ingyenes. Az alapgarancia második évében az elem lemerülése esetén az elemcserét csak és kizárólag a garanciális szerviz végezheti el, nem ingyenes szolgáltatásként. Amennyiben az órán a garancia ideje alatt más szerviz végez elemcserét, vagy javítást, úgy az alap és a kiterjesztett garancia is elveszik. Az egy éven túli elemcsere ára függ az óra típusától és az elem típusától. Az elemcsere egyedi árajánlat alapján végezzük.)

Az extra kiterjesztett garanciát biztosító kártyát, mellékletként csatolva adjuk át a vásárlás alkalmával, vagy online rendelés esetén küldjük az alap garanciát biztosító gyári garancia füzettel együtt. (A kiterjesztett garancia csak az alapgarancia füzet és az eredeti számla, vagy nyugta megléte mellett érvényesíthető.)

A kiterjesztett garancia vonatkozik:

 • Az óra  működését biztosító szerkezetre.

A kiterjesztett garancia nem vonatkozik:

 • Az óra üvegének megkarcolódására, törésére.
 • Az óratok külső sérüléseire (karcok, ütések, horzsolások). Bőr, kaucsuk, szövet szíj esetén az a szíj kopására sérülésére, fakulására, elhasználódására.
 • Fémcsat esetén karcokra és törésre.

Alap garanciális javítás feltételei:

Az alap garancia időtartama márkafüggő:
Az alap garancia ideje minden termék mellett olvasható.

 • 12 hónap
 • 24 hónap
 • 36 hónap

A termékek garanciális javítását az arra kijelölt garanciális szervíz végzi, amelynek címét és elérhetőségét a mellékelt gyári használati útmutató és garancia füzet tartalmazza. A szervízbe való küldés a vásárló, vagyis az Ön feladata és költsége. A szervízbe a terméken túl a garancia füzetet, és a számlát, vagy a számla másolatát is küldje el, hiszen a garanciális javítás csak ezek megléte mellett lehetséges.
Online garanciális hiba bejelentés: garancia@baloghekszer.hu

További kérdésekre a következő elérhetőségeken tudunk felvilágosítást adni:

>  Mobil: +36 30 4747 111 


Használati útmutató, jótállás, szavatosság

A termékek garanciális javítását az arra kijelölt garanciális szervíz végzi, amelynek címét és elérhetőségét a mellékelt gyári használati útmutató és garancia füzet tartalmazza. A szervizbe való küldés a vásárló, vagyis az Ön feladata és költsége. A szervizbe a terméken túl a garancia füzetet, és a számlát is küldje el, hiszen a garanciális javításhoz ezek szükségesek. Ha Ön hozzánk szeretné az órát visszaküldeni, az sem gond, mert mi is továbbítjuk a szakszervíznek.

Javítás után a szakszervízből a termék csomagküldő szolgáltatással kerül vissza a Vásárlóhoz, illetve átvehető a szakszervízben. A javítás a megfelelő határidőn belül, a vásárlónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kerül elvégzésre. A webáruház törekszik arra, hogy 15 napon belül végezze el a javítást. Vásárlói véleményeltérés esetén a webáruház a Vásárló kifogásáról jegyzőkönyvet vesz fel, melynek a másolatát a vásárlónak átadja (megküldi). Ha a kifogás rendezésének módja a Vásárló igényétől eltér, ennek indoklása is a jegyzőkönyvben kerül rögzítésre. Ha a webáruház a Vásárló igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról három munkanapon belül értesíti a Vásárlót és eltérő vélemény esetén a szakszervíztől szakvéleményt szerez be. Ha a hiba ténye, jellege, illetve a hiba keletkezésének időpontja megállapításához különleges szakértelem szükséges, a Vásárló a kijelölt minőségvizsgáló szervezetektől közvetlenül kérhet szakvéleményt. A szakvéleményezés lehetővé tétele érdekében a webáruház fokozott mértékben együttműködik. Ennek keretében a fogyasztó részére (a hiba jellegére és keletkezésének lehetséges okaira vonatkozó) álláspontjáról haladéktalanul írásbeli nyilatkozatot ad. További vita esetén a vásárló a helyi Békéltető Testülethez, valamint az illetékes Városi Bírósághoz fordulhat. A jótállási kötelezettség nem áll fenn, ha a webáruház vagy a kijelölt szakszervíz bizonyítja, hogy a hiba nem rendeltetésszerű, a használati útmutatóban leírttól eltérő, durva használat, átalakítás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár vagy egyéb vásárlás után keletkezett okból következett be. Kérjük a használati útmutatóban leírtakat saját érdekében tartsa be, mert eltérő használat, kezelés miatt bekövetkezett hiba esetén az óráért jótállást nem vállalunk. A jótállás nem vonatkozik: elem, óraszíj, óraüveg, valamint ezek mindennapi használatából adódó elhasználódására, karcolásokra, kopásokra, illetve díszítő kövek külső behatásra történő elvesztésére sem.

Garanciális visszaszállítási szolgáltatás feltételei:

Részletek itt olvashatók--›