Fossil órák sikertörténete. Mitől sikeres a Fossil óramárka?

2016.06.16.

Fossil órák sikertörténete. Mitől sikeres a Fossil óramárka?

Mitől sikeres a Fossil óramárka? Miért pont Fossil karóra? Kinek ajánljuk, hogyan, és mikor viseld. Sikertörténet, néhány mondatban. Mire figyelj Fossil óra vásárlás esetén.

Fossil óra rendelés

A Fossil karóra napjainkra az óradivat maghatározó szereplőjévé vállt. De vajon mi is lehet ennek az oka? Néhány évvel ezelőtt még senki nem ismerte a Fossil óra nevet. Egy egyszerű divatóra mára volt a sok közül, persze a Fossil márka mögött álló tervezői csapat, már akkor tudta, hogy mit akar. Rájöttek arra, ha azt akarják, hogy a Fossil karórák ne csak egy legyen az óramárkák között, hanem vezető legyen, Ö diktálja a divatot, valamit ki kell találniuk.

Hossza töprengés utazgatás kiállításról, kiállításra, divatbemutatóról, divatbemutatóra, és rajzolgatás után, az egyik repülőút alkalmával rájöttek a megoldásra. Egész pontosan a megoldás a szemük előtt volt. A megoldás az „Oversize” vagyis a túlméretezett majdnem férfi méretű órák. A légi kísérők körében, már több éve nagy divat volt, hogy férfi órákat hordanak. A csinos magas törékeny hölgyek vékony csukóján ott csillogott egy férfi óra, ami egyben furcsa látvány volt, de ugyanakkor szexi, csábító, vad, és lázadó is.

„Na ez kell nekünk” kiáltott a tervező. Az óráknak egyszerre kell szexinek, csábítónak, formabontónak, csillogónak, és vadnak lennie. Alig várták, hogy hazaérjenek, és még aznap elkészítették az első skicceket, az új Fossil óra kollekcióról. Másnap amikor a beszámolót tartották az előző napokon látott kiállításról, meglepő módon nem tettek az asztalra egy köteg katalógust, hogy a konkurens óramárkák milyen formákkal próbálkoznak, hanem egy üres asztal fogadta a vezetőséget. Az aznapi prezentáció megváltoztatta a világ óra divatját. Attól a naptól a légikisasszonyoknak, nem kell férfi órát viselniük, hiszen megszületett az első Fossil Stella kollekció. A Fossil óra nemcsak egy karóra, hanem egy divatkiegészítő is egyben. Egy ékszer amit az hölgyek a csuklójukon más ékszerek társaságában, kombinációjában viselnek, ékesítik vele a csuklójukat.

Miért éppen a Fossil márkát ajánljuk Neked? A válasz egyszerű. A Fossil karórák megfizethető áron, mindig a legújabb kollekcióval diktálják a divatot, emellett a minőség garantált. Jó szervizháttérrel, 2 év Fossil óra garanciával, megbízható Japán szerkezettel tökéletes divatkiegészítőt kapsz néhány tízezer forintért.

Kinek ajánljuk? A válasz egyszerű. Bárkinek, aki egy megbízható karóra márkát keres amely a mindennapokban hű társa, lesz. Fossil óra vásárlás előtt érdemes körülnézni a piacon, hiszen sok hamis termékkel lehet találkozni, amelyek égaz olcsóbbak, de a minőségükben messze elmaradnak az eredeti Fossil óra minőségétől. Csak hivatalos Fossil óra forgalmazótól vásároljuk Fossil terméket. Az ora-ekszer.hu Fossil ora webáruház kiemelt képviselője a Fossil márkának, csak eredeti garantált minőségi órákat forgalmazunk. Emellett folyamatos akciókkal, és ajándékokkal kedveskedünk minden Fossil karóra vásárlónknak. Bármilyen kérdése felmerül Fossil óra vásárlás előtt, kérem keresse Fossil üzletünket bizalommal, írjon levelet, vagy telefonáljon, a 06304747409-es telefonszámra. Tekintse meg Fossil óra képgalériánkat, ahol a régmúlttól napjainkog láthat Fossil karóra csodákat. Böngészgesse kedvére a Fossil óra kollekcióját webshopunkban: Fossil óra modellek itt.

Új hozzászólás

A mezők kitöltése kötelező!