Segíthetek? 06 30 4747 111

Milyen a karikagyűrű divat 2018- ban?

2018.01.21.

Milyen a karikagyűrű divat 2018- ban?

Egy jegyespár életében fontos pillanat a tökéletes karikagyűrű kiválasztása. Ha kíváncsiak vagytok, hogy milyen karikagyűrűk hódítanak 2018- ban, mindenképpen olvassátok el cikkünket, amelyben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani számotokra.

Manapság egyre bevállalósabbak a párok a gyűrűk kiválasztásánál.

2018- ban a férfi és a női modellnek nem feltétlenül kell egyformának lennie, bőven elég, ha fazonban vagy színben passzolnak, ezzel is jelezvén, hogy a két gyűrű, akár csak viselőik összetartoznak, egy párt alkotnak.

Az ékszVÖRÖS - FEHÉR KÖVES KARIKAGYŰRŰer szín választásánál azonban nem árt figyelembe venni, a már meglévő kiegészítők színét, formáját. Napjainkban már nem csak a hagyományos sárga, illetve fehér arany szín kombinációban lehet gondolkodni. A rosé aranyból készült gyűrűk hatalmas népszerűségnek örvednek, ha ezt a különleges színt választjátok garantáltan feltűnő és elegáns lesz a megjelenésetek. Abban az esetben, ha a kevesebb néha több elvet valljátok egy igazi klasszikus darab, egy életen át tartó szerelem lehet, hisz kinézetét, akárcsak szerelmeteket, semmi nem befolyásolja. Azonban a gyűrű fazonját illetően megjelentek a hagyományostól eltérő, például négyzetes formák. A különlegességek kedvelőinek egy ilyen ékszer ugyanúgy kényelmes viselet lehet, mint egy régóta ismert egyszerű fazon.

Felmerül a kérdés. Köves, vagy nem köves? A válasz a 2018-as karikagyűrű trendekben egyértelműen a köves.

Lehetőség van cirkónia illetve a gyémánt választására is. Egy néhány köves gyűrű esetében az árkülönbség nem is olyan nagy. Karikagyűrűk menü pontunkban könnyen kiválaszthatod a kövek anyagát, és a rendszer azonnal kiszámolja neked, hogy az adott karikagyűrű esetében mennyibe kerül a cirkónia, vagy a gyémánt. A hiedelmek szerint a gyémánt az örökkévalóság szimbóluma, amely a jegyespár kapcsolatát szimbolizálja. A Hölgyek jelentős része kővel készítteti el karikagyűrűjét, mely nem csak kerek, hanem négyszögletes is lehet. A férfiak még mindig jobban szeretik a szimpla, díszítés nélküli ékszereket, de a bátrabbak kipróbálhatják az apró barna vagy fekete briliánssal ékesített gyűrűt is. A szerelmetek szimbólumát jelképező ékszert gravírozással még egyedibbé, személyesebbé tehetitek.

Egyszóval 2018-ban gyűrűiteknek csak a képzelet szabhat határt.
Készüljünk együtt a nagy napra!
Üzleteinkben és webáruházunkban kiváló minőségű magyar és külföldi karikagyűrű gyártók több mint 600 féle modelljével és nagy szakmai tapasztalattal rendelkező kollégákkal várunk titeket!                                                                   

“Hogyha szeretsz, add a kezed
És ne kérdezd, hogy ki vezet
És ne kérdezd, hogy hova megyünk,
Csak azt kívánd,
Örökre együtt legyünk.”

Új hozzászólás

A mezők kitöltése kötelező!