Daniel Wellington

Gondoltál már arra, hogy ha vásárolsz mi alapján választod ki álmaid tökéletes óráját? A mondás valóban igaz: „Egy jól kiválasztott óra öltöztet” - azonban nem elsősorban az órához választunk ruhát, az óra van azért, hogy kiszolgálja minden igényünket. Olyan órát válasszunk ami letisztult, klasszikus, egyedi és a végtelenségig személyre szabható. Ezt testesítik meg a Daniel Wellington órák.

De mi, és ki az a Daniel Wellington?

A történet két ember véletlen találkozásával kezdődik. A márka alapítója Filip Tysander, aki világkörüli utazásán egy napon találkozott egy igazi brit gentlemannel. Filipet lenyűgözte a brit úriember kifinomult stílusa, öltözködése, no meg persze az órája. Ez az ember NATO karkötőket viselt óraszíjként. Az úriembert úgy hívták, hogy Daniel Wellington.

Filipet inspirálta ez az időtlen stílus, és lecsapott a lehetőségre. Úgy látta, hogy az órák piacán van igény az elegancia és a letisztultság ilyen módú ötvözésére. Hamarosan márkát alapított és barátja tiszteletére Daniel Wellingtonnak nevezte el.

A célja az volt, hogy olyan klasszikus stílusú, egyszerű megjelenésű karórákat alkosson, amelyek ezekkel a NATO karkötőkkel tökéletes harmóniában ékesítsék, öltöztessék viselőiket. A választás mindenkire egyénileg van rábízva. A kék, a fehér, a piros és a zöld különböző kombinációiból álmodhatjuk meg, a számunkra tökéletes karórát. Álmunkat egy mozdulattal valóra válthatjuk, és már a csuklónkon is díszeleg egy vadiúj darab. A Daniel Wellington órák ezüst vagy rose gold színben készülnek.

Tysander azokra is gondolt, akik szeretik a hagyományos vonalat, ezért megalkotta az olasz csúcsminőségű bőrből készült karóráikat is a fekete és a barna különböző árnyalataiban.

Tovább olvasombezárás