Újra divat az egyedi jegygyűrű

2018.02.17.

Újra divat az egyedi jegygyűrű

Az 14. alkalommal megszervezett Esküvő Kiállításon,  2018. január 27. és január 28. között a Papp László Budapest Sportarénában izzott a levegő, mivel az esküvősdi minden házasulni vágyót lázba hozott.

A január végi időszak megelőzi a báli szezont, és nem utolsó sorban az esküvőkre való felkészülés időszakát. Ezért a kiállításon olyan emberekkel volt tele minden egyes négyzetméter, akik valamire már igent mondtak. Igent mondtak egy olyan felelősségteljes életre, ahol a párjukkal szállnak szembe az élet viszontagságaival, de előtte még jól megünneplik magukat, a szerelmet, egymást. Na persze ez a „kis” buli jókora szervezést igényel, ezért több pár is eljött szimatolni az Esküvő Kiállításra abban a reményben, hogy legalább egy kis részét letudják majd a nap végére a teendőknek, vagy legalább megtalálják a megfelelő szakembereket. Gondolunk itt a fotós kiválasztására, a ruha megvételére, vagy éppen a jegygyűrűk megtervezésére.

Az eddigi esküvői kiállításokat alapterületben, felszereltségben, befogadóképességben és megközelíthetőségben felülmúló helyszín, megfelelő fórumot biztosított arra, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás sok olyan párhoz eljusson, akik még döntés előtt állnak például a jegygyűrűt illetően, amit ezúton is köszönünk a szervezőknek. Látogatóink a helyszínen felmérhették a kínálatot, tájékozódhattak az árakról, lehetőségekről, és természetesen vásárolhattak is, ezzel időt, és sok esetben pénzt is megtakaríthattak. A legtöbben kihasználták az alkalmat és azért látogattak el a standunkra, hogy személyesen egyeztethessenek az egyedi karikagyűrűkről és szemügyre vegyék a több ezer ékszert. Volt aki a köves változatba szeretett bele, de olyan is, aki a minimalista vonalat képviselte és csak valami egyszerűt szeretett volna.

Tapasztalatunk szerint idén sokan szerettek volna olyan egyedi gyűrűt, ami nem jön velük szembe a metrón, vagy egy-egy bevásárlás alkalmával, továbbá ötleteikkel részt vehetnek a tervezés folyamatában is, így csak az övék lehet. Természetes mi nagyon örülünk ezeknek a megkereséseknek, mert ez nekünk is kihívás, így álltunk elébe a különleges elvárásoknak.

Sőt, a kiállításon vásárlókat meglepetéssel vártunk, ugyanis a kedvező árak mellett úgy gondoltuk, hogy kedves gesztus lenne egy finomságokkal teli kosár, amit a párok haza vihetnek és csaphatnak egy romantikus estét, miután lejárták a lábukat. A dísztasakba rejtettünk minden jót, mit szem és szájnak ingere: pezsgőt, különleges csokoládét és kedvezményeket is.

Az egész hétvége pompás hangulatban telt, több órás beszélgetésekkel és közös tervezgetésekkel. Éppen ezért már nagyon várjuk a következő alkalmakat, mivel 2018 még sok meglepetést tartalmaz és hasonlóan izgalmas eseményeket, ahol szintén találkozhattok velünk, és bezsebelhetitek a kedvezményeket, vagy csak a hasznos szakmai tanácsokat.

Amennyiben hamarosan esküvőt terveztek, iratkozzatok fel jegyespár hírlevelünkre. A Hírlevélben mindig a legjobb ajánlatokat fogjátok kapni.
 

Feliratkozás›››