Segíthetek? 06 30 4747 111

VicenzaOro 2017 - nemzetközi ékszerkiállítás

2017.02.10.

VicenzaOro 2017 - nemzetközi ékszerkiállítás

Az ékszervilág hagyományainak megfelelően idén január 20. és 25. között tartották a VicenzaOro névre hallgató neves ékszerkiállítást, melyen mi is részt vettünk.

Az ékszervilág sosem alszik, hagyományos módon már januárban nyitotta kapuit a VincenzaOro kiállítás, ahol megismerkedhettünk az idei trendekkel. Vicenza az ékszervilág fellegvára, az olasz trendek kiindulópontja. Mivel célunk, hogy vásárlóinkat mindig a legújabb trendekkel így egyértelmű volt részvételünk az eseményen.

A kiállítást minden évben kétszer rendezik meg, évnyitóként, januárban és ősszel, szeptemberben. Az esemény rangját jelzi, hogy a kiállítók nem aprózták el, szinte üzletként építették fel standjaikat.

De mire is számíthatunk az ékszerek világában 2017-ben? A rose arany szín évek óta tartó szárnyalását megtöri a sárga arany, újfent a domináns szín lesz majd. A minimalizumus, ahogy az óráknál, az ékszereknél is próbál teret hódítani, az ékszereknél egyelőre nem túl nagy sikerrel. A hangsúlyos színek, a karakteres láncok, a nagy medálok, a monumentális darabok kapnak főszerepet idén. A divatékszerek világában is reneszánszát élik a gyöngy ékszerek, melyek a klasszikus után trendi kollekcióval is megörvendeztetnek minket. A gyöngy mellett újra hódítanak a természetes anyagok, a kristályok, a valódi ásványok, hangsúlyozva a természet jótékony közelséget.

A férfiak sem kell, hogy ékszer nélkül maradjanak, nekik is rengeteg újdonsággal készültek. Hóditanak a nemesacél ékszerek, különböző színekben és a bőr mindenféle kombinációja.

A kicsikről sem feledkeztek meg, visszatér a divatba a bébikarkötő, felélesztve a régi szokást.

Utunk hasznosnak bizonyult, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, az is lehet, hogy újdonságokkal tértünk haza? :) A válasz még várat magára, addig is gyönyörködj képgalériánkban.

Egy biztos, ha minket választasz, garantáltan a szezon újdonságai között válogathatsz!