Karikagyűrűk


Foglald le időpontos most, és nem kell várnod!


Kedves jegyespárok! Új rendszerünkben könnyen és gyorsan választhatják ki az Önöknek legkedvezőbb ajánlatot. Lehetőség van a gyűrűk színének, színkombinációjának, kiválasztására is De akár a szélességet is tudják változtatni, így teljesen egyedi darabok összeállítása is lehetséges. Nincs más teendő, csak az Önöknek tetsző mintát olyan kombinációra állítani, amely a legjobban elnyerte a tetszésüket. Ezt követően a méretek és egy jellemzőket kell beállítani, kő, gravírozás stb. A rendszer az Önök igénye szerint a méretek figyelembevételével beárazza a gyűrűket. Önöknek más dolga nincs csak a megrendelem gomb segítségével megrendelni a terméket, amelyet ingyenesen szállítunk a megadott címre. Figyelem Mivel minden gyűrűt egyedileg készítünk, bizinyos modellek esetében a méretek módosulásával a gyűrű kész súlya és ára is változhat. A változás mértéke nem több mint +-5% eltérés. Erről pontos információt kérhet kollégáinktól. Amennyiben nem tudja az ujj méretét úgy abban is segítünk. Kérésre tudunk Önnek egy ujjmérő ezközt küldeni, amely segítségével pontosan megmérheti az ujj méretét. Az ujjmérő ezközt abban az esetben, ha nálunk rendel karikagyűrűt ingyenesen (1Ft) adjuk Önnek. A gyűrűmérő kiküldési költsége 990.- forint, amit a karikagyűrű rendelésekor utólagosan szintén jóváírunk (visszatérítünk) Önnek. Az ujjmérőt az alábbi linkre kattintva rendelheti meg. Kérdés esetén hívja a +36304747500 –as telefonszámot. Munkatársain készéggel segítenek.
Mielőtt egy életre választunk karikagyűrűt, fontos néhány dolgot tisztázni. Vigyázni kell, mert sok üzletben nem minden arany ami fénylik.
​ 

Felsoroltuk néhány fontos dolgot, és tévhitet amire érdemes odafigyelni, rákérdezni karikagyűrű vásárláskor. 

 1. Ha testsúlyingadozásra vagy hajlamos, akkor mindenképpen érdemes olyan gyűrűt választanod, mely később méretre igazítható, vagyis elsősorban egyszínű sárgaarany vagy fehérarany karikagyűrűt, melyben akár díszítő elem is lehet, csak fontos, hogy ez „betét” jellegű legyen, azaz a díszítés ne fusson körbe a gyűrűn.
 2. A nagyon hideg és a nagyon meleg időjárás is befolyásolhatja ujjunk méretét, illetve a napszak (pl. korán reggel duzzadtabbak az ujjaink) vagy a sportolás, miközben szintén megduzzadnak ujjaink.
 3. Nagyon fontos mindkét kezünkön lévő gyűrűs ujj lemérése... hiszen az esküvő után általában a jobb kézen hordjuk a gyűrűt. Ha a jobb és a bal kéz között nagy méretkülönbség van, akkor érdemes a jobb kéz gyűrűs ujjára rendelni az ékszert, hiszen, ha nem így teszünk az esküvőn nem fog felmenni az jobb kéz ujjára a gyűrű. Sajnos ilyen esetben az esküvő előtt is a jobb kézen kell hordani a gyűrűt.
 4. Ha az ujjperceknél erősebbek az izületek (bütyök), nagyon fontos, hogy a gyűrű mérete az izületi rész kerületéhez igazodjon, mert másképp se fel, se le nem fogod tudni venni.
 5. A mattírozott felületek idővel megkophatnak, kifényesedhetnek, de ékszerész segítségével visszaállítható a matt hatás (de ez a mintától is függ). Az ilyen felületű ékszereket érdemes fokozottan óvatosan viselni, dörzsöléstől, és erős fizikai behatásoktól óvni.
 6. A fehér arany gyűrűk esetében fontos tudni, hogy a fehér arany valójában egy kicsit sárgás árnyalatú. A fehér arany természetes környezetben nem létezik, ezt mesterséges úton állítják elő. Az ötvös mester az olvadt színarany tömbhöz hozzákever ezüstöt, palládiumot, és még egyéb ötvöző anyagokat (szigorú receptúra szerint). Ezek az anyagok az sárga színaranyat fehéres (ezüstös) színűre változtatják. De ez teljesen fehér soha nem lesz hiszen az alapanyag jelentős része sárga színű. Azt hogy a fehér (ezüstös hatást tökéletesen láttassák, a gyűrűt a gyártás végén ródiumozzák. A ródiumozás egy olyan felületi kezelés amely egy néhány 10 mikronnyi ródium réteget visz fel a kész ékszer felületére, amely egy csodálatos ezüstős, fémes acélos csillogást kölcsönöz az ékszer számára.
 7. A karikagyűrűket kérheted ródiumozva is, mely csillogóvá, fehérebbé teszi a fehérarany karikagyűrűket, de fontos róla tudni, hogy néhány évenként újra le kell ródiumoztatni gyűrűdet, mert idővel megkophat a ródium bevonat. Ez az idő függ a gyűrű igénybevételétől is. Az utólagos ródium kezelés, nem drága folyamat, 1-2 ezer forintos befektetéssel vadonat újjá varázsolhatjuk ékszerünket.
 8. A karikagyűrűkbe rendelhetsz gravírozást is, örök emlék, ha gyűrűd belsejébe bele van írva házastársad keresztneve, vagy a nagy nap dátuma.
 9. Feleslegessé vált használt vagy megunt arany ékszereit vidd magaddal, és számíttasd be az új ékszerek árába… így juthatsz a legkedvezőbb áron karikagyűrűidhez!
 10. Érdemes olyan fazont választani, amely belül domborított. A domború felület komfortosabb érzést nyújt a mindennapi viselet során.
 11. Fontos, hogy a többszínű gyűrűk esetében a gyűrű anyagában legyen színezett, nem pedig csak a felületében. A felületben színezett ékszerek viszonylag hamar elveszítik színüket.

Amennyiben még bári kérdésed van, tedd fel bátran, munkatársaink készséggel válaszolnak bármilyen kérdésedre. +36304747500

 

Tovább olvasombezárás