Segíthetek? 06 30 4747 111

Maradj otthon

Kerüld a tömeget, maradj otthon, rendelj otthonról akár ingyenes szállítással. Több ezer óra és ékszer közül válogathatsz. Rendelj biztonságosan online interneten keresztül, most 10% kedvezménnyel!

Kerüld a tömeget, maradj otthon, rendelj otthonról akár ingyenes szállítással. Felkészültünk arra is, ha nem tetszik a termék és visszaszeretnéd küldeni. Ez esetben sem kell sorba állnod a postán, hogy feladd a csomagot. Munkatársaink felkészültek, tiszta fertőtlenített körülmények között készítik össze a csomagodat. Ha nem tetszik amit rendeltél, csak bejelented csere vagy elállási szándékodat, és mi házhoz megyünk a termékért. Elhozzuk, kicseréljük, vagy visszafizetjük a teljes árát. Ennyire egyszerű. A visszaszállítási bejelentőt lentebb találod.

KUPONKÓD: ONLINE20

A kialakult helyzetre való tekintettel az alábbi információkat szeretnénk megosztani veletek:
WHO ajánlása szerinti lehető leggondosabban járunk el vásárlóink és munkatársaink biztonsága érdekében.

  • A kiválasztott ékszert vagy órát kérjétek házhozszállítással, és lehetőség szerint bankkártával fizessetek a futárnak, hogy ezzel is el tudjátok kerülni a személyes érintkezést. Szállító partnerünk, a GLS hozzánk hasonlóan, a lehető legnagyobb gondossággal jár el a mindannyiunk biztonsága érdekében.
  •  Eladó és csomagoló kollégáink gumikesztyűben dolgoznak, és naponta többször fertőtlenítik a kilincseinket pultjainkat és munkaállomásaikat.
  • A munkahely légterét folyamatosan antibakteriális légfrissítő spray-vel permetezzük és szellőztetjük. 

Megoldást kínálunk arra az esetre, ha ajándékot kerestek vagy saját részre vásárolnátok órát és ékszert, de a mostani sajnálatos helyzet miatt ezt egy üzletben nem tudjátok megtenni. Továbbá új Door to Door rendszerünk, visszaküldheted a terméket is. Mit is jelent ez? Ha a megrendelt termék nem tetszene, vagy rossz méretet rendeltél, csak weboldalunk reklamációkezelés menüpontjában bejelented csere vagy elállási szándékodat, és mi azonnal futárt küldünk a termékért és ingyenesen visszaszállítjuk a webáruház központjába. A kicserélt terméket szintén szempillantás alatt küldjük Neked. Ha csak pusztán elállsz a vásárlástól, úgy a megadott bankszámlaszámra visszautaljuk. teljes vételára. Így gyakorlatilag a legnagyobb biztoság mellet kockázat nélkül otthonodból vásárolhatsz. A Door to Door rendszerünkkel kapcsolatban bármi kérdésed lenne kérlek keresd kollégáinkat bizalommal a +36304747111 es telefonon, vagy a webshop@baloghekszer.hu e-mail címen.

Szuper akciókkal várunk webáruházunkban. Nem érdemes kihagyni az adandó lehetőséget.
A Balogh Óra – Ékszer Webáruházban hatalmas kínálatból és akciós termékekből tudtok válogatni. Itt mindenki meg tudja találni a számára vagy az ajándéknak tökéletes órát vagy ékszert, és bármilyen felmerülő kérdés esetén szakértő kollégák állnak rendelkezésetekre.

Reméljük, hogy a fenti intézkedések mellett továbbra is megtiszteltek minket bizalmatokkal és részesei lehetünk az örömnek, amit a tökéletes meglepetés vagy a régóta vágyott új kiegészítő okoz.
A kormány további intézkedéséig, üzleteink 15:00-ig továbbra is nyitva tartanak, természetesen a szükséges óvintézkedéseket üzleteinkben is betartjuk!

A Visszaküldés menete:

Ha nem tetszik a termék, kérjük ne hordja, mert hordott használt terméket nem áll módunkban kicserélni, visszavenni. Kérjük visszaszállítás kérése esetén, a terméket minden tartozékával, doboz, garanciajegy egyéb kiegészítő, precízen biztonságosan becsomagolni szíveskedjenek. A terméket úgy tegyék a csomagba, hogy az útközben nem lötyögjn, zörögjön, ne sérüljön meg. A visszaszállítás dátumáról értesítést küldünk Önnek. Kérjük az értesítésben szereplő napon várja a futárt a becsomagolt termékkel. A szállítási csomag címke a futárnál lesz, aki átveszi Öntől a csomagot. Önnek más dolga nincs. Ki sem kell mennie otthonából Mi mindent elintézünk.
 

Visszaküldési igényt itt tudja bejelenteni: Kérem jöjjenek házhoz a termékért--›

Az akció feltételei:

A rendelések beérkezési sorrendben kerülnek feldolgozásra. Más kedvezménnyel és kuponnal nem összevonható. Törzsvásárló kedvezménnyel nem összevonható! Az Akciós menüpont termékeire nem használható!  Az árak és a képek tájékoztató jellegűek, a változtatás jogát fenntartjuk! Figyelem a kupon nem minden termék esetén használható fel. A kupon új online vásárlás esetén használható fel, termékcsere, vagy cseréből származó vásárlási utalvány beváltásakor nem. Arany ékszer, karikagyűrűk vásárlás esetén nem használható és nem vonható össze az aktuális akcióval.  Akciós, leárazott és kifutó termékekre termékekre nem használható a kupon. A termékek rendelése esetén a rendszer bizonyos esetekben szállítási költséget számíthat fel. Az akcióban nem vesz részt az okosórák, limitált modellek, nem vesznek részt a promócióban.
A kedvezményt utólag nem tudjuk érvényesíteni.
A kupont üzletünkben személyes vásárlás esetén nem használható!

#maradjotthon #rendeljonline