Maserati

Maserati óra készletről, akciós áron, ingyenes szállítással másnapra, 2 + 1 év garanciával. Rendeljen Magyarország egyik legnagyobb Maserati karóra választékából.
Eredeti Maserati karóra gyors egy napos szállítással. Magyar garancia. 25 éves tapasztalat és szaktudás az órakereskedelemben. Bízzon a Balogh Óra ékszer üzleteiben. Rendeljen kockázat nélkül webáruházunkból.
A Maserati családban hat fiútestvér volt: Alfieri, Bindo, Carlo, Ettore, Ernesto és Marco. Utóbbi a művészeteknek hódolt, Carlo 1910-ben meghalt, autó- és kerékpárversenyzői karrierje csúcsán, Alfieri és Bindo az Isotta-Fraschini-nél dolgozott. 1914-ben Alfieri úgy döntött saját műhelyt alapít Bologna közelében. Hamarosan öccsei is csatlakoztak hozzá. Az I. világháború alatt a négy fivér gyújtógyertyák előállításával foglalkozott. Az 1920-as évek elején Ernesto egy olyan autóval kezdett versenyezni, amibe négyhengeres motort szerelt. Ezt a motort úgy kapta, hogy elhagyta az Isotta-Fraschini V8 repülőgépmotorok egyik blokkját. A Maseratik ezután a továbbfejlesztésen dolgoztak, és a Diatto cég nevében vettek részt a versenyeken. Ennek az együttműködésnek a keretében 1925-ben két Grand Prix autót építettek, 2 l-es motorral. Mivel a Diatto cég ugyanebben az évben kivonult a versenysportból, a négy Maserati testvér mindkét autót megvette. Ezekkel az egykori Diatto motorokkal, amelyek lökettérfogatát 1,5 l-re csökkentették, építették meg az első két "igazi" Maseratit. Alfieri Maserati 1926-ban megnyerte velük a Targa Florio-t. Ezzel a sikerrel a Maserati tovább öregbítette hírét, mint versenyautó gyártó. 4-6-8 és 16 hengeres motorokat gyártottak 1088 cm³-től 4995 cm³-es lökettérfogatig. Manapság a Maserat márka az eleganciát a luxust a sebességet és a győzni akarást jelképezi. Tökéletesen ötvözik eme négy jellemző az autóikban és már az óráikban is. Egy igazi Maserati karóra egyszerre sportos és elegáns is. Sugárzik belőle a luxus életérzés és a erő is. Egy Maserati órával a csuklódon legyőzhetetlen leszel. 

 

Tovább olvasombezárás