Kérdése van? Hívjon minket! +36304747111

Online Pénztárca

Az onlinePénztárca egy olyan virtuális pénztárca, amellyel 310 webáruházban tudsz fizetni vásárláskor. Mellesleg részt tudsz venni az évente többször is megrendezett nyereményjátékunkon is, az onlineTombolán.

Az onlinePénztárca létrehozása és használata egyaránt díj és költségmentes, tehát teljesen INGYENES.
onlinePénztárcád +500 Ft-ot kamatozik hetente, amiről emailben értesítünk téged.
Egy kedves felhasználónk így fogalmazott: „Az onlinePénztárcában az a legjobb, hogy egyszerre 310 webáruházban vagyok törzsvásárló és ehhez nem kell több száz helyre regisztrálnom!”

Ha még nincs onlinePénztárcád, akkor a megrendelés végén fél perc alatt átveheted. 

- OnlinePénztárcáddal már a következő vásárlásodnál fizethetsz - több mint 310 különböző webáruházban - közel 1 millió termék megvásárlásánál, pl: ruházatokra, háztartásigépekre, széfekre vagy páncélszekrényekre, mobiltelefonokra, lámpákra, ékszerekre, baba termékekre, élelmiszerekre, konyhafelszerelésekre, kozmetikumokra stb. 

- Vásárlásaidnál 10.000 Forintonként 500 Forintot tudsz automatikusan az onlinePénztárcádból fizetni az elfogadó webáruházakban.

Egy kedves onlinePénztárcás felhasználó így fogalmazott: "Az onlinePénztárcában az a legjobb, hogy egyszerre több száz webáruházban vagyok törzsvásárló és ehhez nem kell több száz helyre regisztrálnom!"

Gyakran ismételt kérdések

 1. Mi az onlinePénztárca?
  Az onlinePénztárca egy ingyenes virtuális pénztárca, amellyel egyszerre 310 webáruházban vagy törzsvásárló.
 2. Hogy kapom meg az onlinePénztárcát?
  Mai vásárlásod mellé adjuk ajándékba és beleteszünk automatikusan 6.500 Ft-ot. Az onlinePénztárcát csak a rendelés leadása után tudod átvenni! 
 3. Mire és hol használhatom az onlinePénztárcámat?
  250 webáruházban tudsz spórolni vásárlásaidnál 10.000 Ft-onként 500 Ft-ot. PL: Egy termék vásárlásánál, amelynek az akciós ára 20.000 Forint, 1.000 Forint az onlinePénztárcádból lesz kifizetve, így neked csak 19.000 Forintba fog az kerülni.
 4. A mostani vásárlásomnál is használhatom onlinePénztárcámat, ha még nem rendelkezem vele?
  NEM, de a következő vásárlásodnál 310 webáruház fogadja el onlinePénztárcádat.
 5. Mit tehetek, ha még nincs onlinePénztárcám?
  Semmi gond, a mai rendelésed végén tudod átvenni fél perc alat
 6. Miért nem tudom használni az onlinPénztárcámban használható összeget?
  Egyéb kupon igénybevétele esetén az onlinePénztárcából történő fizetési opció nem jeleneik meg, mert értékcsökkenő kedvezmény esetén nem használható fizetőeszközként.