Pulsar

Pulsar óra készletről, akciós áron, ingyenes szállítással másnapra, 2 + 1 év garanciával. Rendeljen Magyarország legnagyobb Pulsar karóra választékából.
Az 1970-es években a gyorsan fejlődő gazdaságnak köszönhetően szinte minden elérhetőnek tűnt, ebben az időszakban dobták piacra a Pulsar karórákat is. A mai napig az optimizmus korszakaként emlegetik ezt az időszakot, és a Pulsar időközben ennek a szimbólumává vált. Különlegessége, hogy új volt és merész, és merőben eltért az addig megszokottól. A világ első elektromos digitális karóráját is a  Pulsar gyártotta. 1972-ben hatalmas szenzáció volt, amikor bemutatták a márkát New Yorkban. 1980-ban vette be a Seiko Corporation az óracsoport tagjai közé a Pulsart, ekkor ismét a figyelem középpontjába került. Szintén piacvezetóként 1980-ban megalkották az első számológépes órát, 1981-ben pedig az első teljes-kvarc sorozatot. A márka a mai napig hű maradt értékeihez. Minden egyes Pulsar óra magában hordozza a futurizmus és a modernitás jeleit, amelyek mindig is márka fõbb jellemzõi voltak. 
A Pulsar azoknak készíti a termékeit, akiknek fontos az igazi érték, és az egyediséggel kombinált minõség. A Pulsar a mai napig a Seiko Corporation - a világ egyik vezetõ minõségi óragyártójának - márkája.

Tovább olvasombezárás