Segíthetek? 06 30 4747 111

Seiko Prospex Játék

Szelek szárnyán a PROSPEX Team csapattal. Nyerd vissza SEIKO karórád árát a Kékszalag vitorlásverseny napján.

Ha most vásárolsz Seiko karórát, a Kékszalag díjkiosztó napján visszanyerheted a megvásárolt Seiko karóra teljes vételárát. Továbbá sok extra Seiko ajándékot is kisorsolunk a vásárlók között. A promóció az üzletben és a webáruházbanvásárolt termékekre is érvényes. A megvásárolt órákra, most EXTRA EGY ÉV kiterjesztett garanciát is kapsz, illetve ingyenes előfizetést a Seiko magazinra. Az akció részletei lentebb olvashatók.

 

A játékban a 2020. június 1, és 2020. július 31 között megvásárolt Seiko márkájú karórák vásárlói vehetnek részt. A részvétel regisztrációhoz kötött. Csak az a vásárlójogosult a nyerésre, aki a fenti idő között vásárolt terméket, és nem élt az elállás jogával, tehát nem küldte vissza az órát és nem kért vételár visszafizetést. A nyeremény július 31 után 30 nappal áll módunkban biztosítani, hiszen a június 31-én rendelt órára az átvételt követően 14 jár majd le az elállási jog. egyszer több óra vásárlásakor az órákat egyenként kell regisztrálni, illetve az összeg nem összevonható. A gép egy regisztrációhoz tartozó egy terméket fog kisorsolni. A nyereményt vásárlási utalvány formájában adjuk át, ami 365 napig bármilyen termék vásárlására felhasználható. Az akció alatt törölt regisztrációkhoz tartozó felhasználók, nem vesznek részt a sorsoláson, mivel adataik a regisztráció törlésével törlődnek. Ez utólag nem visszaállítható. Egy email címhez csak egy termék regisztrálható. A rendszer többszöri feliratkozást nem enged. Minden regisztrációhoz tartozó vásárlást ellenőrzünk, a nyeremény kifizetésének feltőtele a termékhez kapott blokk, vagy n

évre szóló számla bemutatása. A regisztrációkor meg kell adni a nevet, e-mail címet, a lakhelyet, a termék cikkszámát, a kifizetett vételárat, és a vásárlás dátumát.