Segíthetek? 06 30 4747 111

5158548 - Swarovski női karóra

Swarovski
Bruttó ár: 92 900 Ft

Rendelhető ( 1-3 hét )

A SZÁLLÍTHATÓSÁG EGYEZTETÉST IGÉNYEL!

Ha az a felirat látható a termék mellett, hogy "RENDELHETŐ", az azt jelenti, hogy a termék üzletünkben nincsen készleten, és a nagykereskedés készletéről nincsen információnk, de a termék beszerezhető. Ennek pontos időpontját a nagykereskedés (Importőr) visszajelzése után tudjuk pontosítani. Ez az információ megszerzése 1-2 napot vehet igénybe.

Cikkszám: 5158548

Caliber: Swiss Made

Csat anyaga: Valódi bőr

Csat színe: Fehér

Csat típusa: Bőrszíj

Csomagolás: Gyári díszdoboz

Díszítés: Swarovski

Garancia: 2 év garancia

Kijelzés: Analóg

Köves: Igen

Nem: Női

Stílus: Trendi

Szerkezet: Elemes kvarc

Számlap Színe: Világos

Szíj hossza: 19 cm

Termék: Karóra

Tok alakja: Kerek

Tok anyaga: Nemesacél

Tok mérete: 37mm x 43 mm

Tok színe: Ezüst

Vízállóság: 50 Méter

Üveg: K1 erősített kristályüveg

Rendeld meg most akár már holnap megkaphatod. Ingyenes szállítás és garantált pénzvisszafizetés. Kiemelt garancia.

Daniel Swarovski 1862-be született Bohémiában, a mai Csehországban. Kiskora óta érdeklődött az üvegcsiszolás iránt, 1893-ban részt vett az első elektronikus kiállításon, ott ismerkedett meg a csiszológépekkel. Ekkor kristályosodott ki benne a gondolat, hogy forradalmasítsa a kristályüveg- megmunkálását. Álma megvalósulására 9 évet kellett várnia, 1892- ben szabadalmaztatta az általa megálmodott eljárást. Ezzel új korszakot nyitott az üvegkristályok megmunkálásában. Daniel Swarovski 1895- ben alapította meg a mai is ismert cég elődjét, sógorával Franz Weis- szel és Armand Kosmannal. A cég a Daniel Swarovski & Co. nevet kapta. Az ausztriai cég ma is családi vállalkozás, melyet a család negyedik és ötödik generációja vezet. Mintegy 2800 üzletben, 170 országban, több mint 27 000 alkalmazottat foglalkoztatnak. Ennek köszönhetően 2016- ban mintegy 2,6 milliárd euró bevételre tettek szert.

 

A cégnek több divíziója is van, ezek közül csak az egyik a SWAROVSKI márkanévvel ellátott ékszer és lakásdekorációs termékéket, kiegészítőket készítő vállalat. A cég megalapítása után más ékszer és ruha készítő társaságoknak adott ki kristályokat, ám ahogy nőtt és fejlődött, egyre több részre kellett osztania a céget, melyek, más- más termékék előállításával foglalkoznak:

-SWAROVSKI: ékszer és kiegészítők

-SWAROVSKI: távcsövek (jelképe a sas)

-Signity: más cégek ékkövekkel való ellátása

-Strass: kristálycsillárok (Versailles, Metropolitan Opera)

- Swareflex és a Tyrolit: kristálycsiszoló és vágó felszerelések.

 

Előfordul, hogy egy- egy divízió összefog egy másikkal, ennek eredménye például a kristályokkal kirakott csodás színházi látcső család. Ismert műveik között van az Aurora Borealis, amit Christian Dior- ral közösen terveztek, de jellegzetesek az ezüst- és a színes kristálykollekciók is. A választék igen széles- a dísztárgyaktól az ékszereken, órákon és a Disney- figurákon át a pendrive- okig terjed. Manapság a legmeglepőbb tárgyakat “öltöztetik fel” Swarovski kristályba a fejhallgatóktól a porszívókon át a Mercedesekig.
 

A cég fennállásának kezdeti időszakában más ékszer készítő cégeknek állított elő ékköveket, de 1976-ban létrehozta első dekoratív kristályfiguráit, melyek sikere azóta is töretlen, Silver Crystal néven. Az első ékszer kollekciót 1977- ben bocsátották ki az Egyesült Államokban, majd tizenkét évvel később Angliában, és Európa többi országában is megjelentek. 1987- ben megalapítják a mai Swarovski Kristály Társaság elődjét. 1989- ben kezdetét veszi a Daniel Swarovski divattervezés. Ezek a kollekciók exkluzív ékszerek és kiegészítők, ruhák csoportját alkotják.
 

1995- ben a társaság létrehozza a Swarovski Kristály Világot, ezzel ünnepelve fennállásának századik évfordulóját. A Kristály Világ kiállítási központként, hangverseny- és fesztivál teremként egyedülálló a maga nemében. A Kristály Világ Ausztriában, Wattens városban található.

A felelős kapcsolat az emberek és a bolygó között a Swarovski örökségének szerves részét képezi. A globális Swarovski Waterschool oktatási programja 461 000 gyermeket ér el a világban. 2013- ban a Swarovski létrehozta alapítványát, melynek tevékenysége a kultúra és a kreativitás támogatására, a jólét előmozdítására és a természeti erőforrások megőrzésére irányul, a pozitív társadalmi hatás elérése érdekében.

0%