Segíthetek? 06 30 4747 111

VIP CLUB

2018-as évben frissítjük VIP TÖRZSVÁSÁRLÓ rendszerünket. Mostantól még több extra szolgáltatás, rengeteg előny és kedvezmény vár a VIP TÖRZSVÁSÁRLÓ tagokra. Mit is kaphat egy VIP CLUB tag? Íme a számtalan előny.

Új rendszerünk személyre szabottan hozzárendeli az Ön VIP Club kártyáját a profiljához és nyilvántartja vásárlásaikat. A nyilvántartás segít a garanciális problémák gyorsabb és hatékonyam kezelésében. Megkönnyíti a később felmerülő alkatrészek kedvezményes rendelését, az esetlegesen felmerülő költségek optimalizálását.

VIP CLUB tagjaink elsőként értesülhetnek az aktuális akcióinkról, ritka kis darabszámú termékeinkről.

Felmerül a kérdés, hogy ki lehet a VIP Club tagja.

Minden olyan vásárló jogosult a VIP kártyára, aki üzletein valamelyikében, vagy webáruházunkban vásárol termékeink közül. Az vásárlást követően elnyeri a jogot arra, hogy VIP tag legyen. A kártya kézhezvételét követően az alábbi linket található oldalon a tudja aktiválni a kártyáját. Az aktiválást követően a kártya előnyei és kedvezményei azonnal elérhetők.

Amennyiben már van VIP CLUB kártyája, úgy frissíteni kell a kártya adatait, aktiválni kell a kártyán szereplő egyedi kártyaszámot.

Az aktiválás csak egy percet vesz igénybe.

Új kártya aktiválása ---››

Meglévő kártya frissítése ---››