Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Okosóra ékszerek

Fedezd fel új, káprázatos okos óra szíj díszítő ékszereinket, melyekkel pillanatok alatt magával ragadóvá varázsolhatod kedvenc kiegészítődet! Elég már abból, hogy az okosórád csak praktikus legyen - mostantól stílusos és lenyűgöző is lehet!

Kompatibilitás, amivel büszkélkedhetsz: Az ékszereink nem válogatnak, amikor a márkákról van szó. Akár egy Apple Watch-od, Samsung-od, MiaWatch-od vagy bármely más órád van, aminek 20 mm széles a szíja, garantáltan tökéletes lesz hozzá!

Könnyed design: A 20 mm széles szilikon szíjakhoz tervezett díszítő ékszereinket a legfinomabb anyagokból és mesterségbeli tudással alkottuk meg, hogy az órád nem csak szép, de kényelmes is maradjon.

Egyedi megjelenés: Ne elégedj meg az alapokkal! Adj egy kis csillogást és személyes érintést órádnak, hogy tényleg a tiéd legyen!

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy feldobj az órád! Válj trendformálóvá és viseld büszkén a legújabb okos óra ékszereinket. Ha te is készen állsz a változásra, keresd a legközelebbi boltot, vagy látogass el webshopunkba, és tedd szebbé a mindennapjaid!


17termék 117
17termék 117
Szűrés
Termék státusza
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Szombathely Fő tér 27 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Divatékszer színe