Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Citizen

A Citizen óramárka több mint egy évszázados tapasztalattal a hátán büszkélkedhet. A japán gyökerekkel rendelkező cég kiváló minőségű, megbízható és stílusos órákat kínál, amelyek a legmodernebb technológiával és a hagyományos órakészítési művészet ötvözésével készülnek.

A Citizen órák között megtalálható az eco-drive technológia, amely lehetővé teszi az óra számára, hogy bármilyen fényforrásból energiát nyerjen, így nincs szükség elemcserére. Ez az innovatív megoldás hozzájárul a fenntarthatósághoz és a környezetvédelemhez.

A Citizen órák rádiójel vezérlésű szerkezettel rendelkeznek, ami garantálja a pontos időmérést, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik a világon. A precíz szerkezet és a nagy vízállóság kombinációja teszi a Citizen órákat ideális választássá mind a mindennapi, mind a sportos tevékenységekhez.

A Citizen órák elegáns és sportos külsőt ötvöznek a divatos designnal. A szupertitánium ház és a karcmentes zafír üveg biztosítja a tartósságot és az ellenállóságot, miközben a letisztult vonalak és a modern színek egyedi stílust kölcsönöznek az óráknak.

A Citizen órák vásárlása során extra garanciát kínálunk, ami a termék megbízhatóságának és tartósságának bizonyítéka. Emellett csere garanciát is biztosítunk, ami a vásárlói elégedettséget szolgálja.

A www.baloghekszer.hu webáruházban nagy választékban kínáljuk a Citizen órákat, valós készlettel. Az ingyenes egynapos szállításnak köszönhetően a választott óra gyorsan és kényelmesen eljut Önhöz.

Válassza a Citizen órákat, és tapasztalja meg a japán precizitást, a kiváló minőséget és az innovatív technológiát a saját bőrén!

A Balogh Óra-Ékszer a legjobb választás, ha Citizen órát szeretne vásárolni. Választékunkban kizárólag eredeti Citizen órákat talál, melyek mellett gyári Magyar nyelvű használati útmutatót is biztosítunk, így könnyedén megismerheti az óra minden funkcióját.

A gyors szállításnak köszönhetően a választott óra rövid időn belül eljut Önhöz, így a vásárlás egyszerű és kényelmes. Az élő telefonos ügyfélszolgálatunk pedig mindig rendelkezésre áll, hogy azonnali válaszokat adjon a felmerülő kérdésekre.

A Balogh Óra-Ékszer egy megbízható Magyar üzlet, melynek célja, hogy a vásárlói a legjobb szolgáltatást kapják. Ezért hivatalos Magyar szervizzel is rendelkezünk, ahol szakértőink a legmagasabb színvonalon végzik el az órák szervizelését.

Az akcióink és kedvezményeink révén a Citizen órákat kiváló áron vásárolhatja meg, így nemcsak a minőséget, de a kedvező árat is biztosítjuk. Ráadásul VIP programunk keretében további előnyöket is biztosítunk a vásárlóinknak.

Válassza a Balogh Óra-Ékszert, ahol az eredeti Citizen órák, a kiváló ügyfélszolgálat, a gyors szállítás és a számtalan előny várja Önt!

Szűrés