Kérdése van? Hívjon minket! +36304747111

Seiko

HASZNÁLD A NEWYEAR23-10 KUPONT A SEIKO ÓRÁKNÁL! AKTIVÁLD A KEDVEZMÉNYT A KOSÁRBAN (A kedvezmény a Limitált Seiko modell esetén nem aktiválható.)
A legjobb SEIKO órák egy helyen, több mint 300 féle SEIKO óra készletről, hivatalos Magyar forgalmazótól, ingyenes szállítással, 3+1 év garanciával a legjobb kedvezményes áron!
A Seiko automata órák története 1881-ben kezdődött Kintaro Hattori órakereskedésével. A cég olyan korszakalkotó újításokkal jelent meg, mint a kinetikus kvarc karóra, a testhővel hajtott karóra, valamint a Spring Drive rendszer, amely egy új kategóriát teremtett a mechanikus és kvarc szerkezek mellett.
A Seiko női és férfi karórák technikai fejlesztéseinek mindenkori fő vezérlő elve, hogy az órák a lehető legnagyobb összhangban legyenek viselőikkel. Ha Ön is egy harmonikusan működő funkcióik által biztosított karórát álmodott meg magának, akkor olvassa el vásárlóink Seiko órákról írt véleményeit és szerezze be olcsón a választott modellt ingyenes kiszállítással.

Csak Magyar raktáron lévő termékeket tudunk a jelenleg érvényes fogyasztói áran értékesíteni. Erről a megrendelőket Augusztus 1-én tájékoztatni fogjuk. Természetesen a vásárló elállhat a rendeléstől. Webáruházunkban a Magyaroszágon elérhető modellek kerülnek feltüntetésre. A korlátozott darabszámok miatt a rendeléseket a megrendelések sorredjében szolgáljuk ki. Az ezen felüli rendelési igényeket sajnos nem tudjuk teljesíten, vagy csak a Augusztus 1 után érvényes új áron. Természetesen a megrendelőnek van lehetősége elállni a rendeléstől.

 

Szűrés