Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Tissot

 

A Tissot órák története egyedülálló utazás a svájci órakészítés hagyományainak és innovációjának világában. 1853-ban, a festői Le Locle városában, Svájc szívében, Charles-Félicien Tissot és fia, Charles-Émile Tissot alapította a Tissot vállalatot, ami azóta is a precíziós órakészítés szinonimájává vált. A Tissot márka kezdetektől fogva elkötelezett volt az újítás mellett, és számos technológiai és dizájninnovációt vezetett be az órakészítés terén.

A Kezdetek és Innovációk

Az alapítás óta a Tissot folyamatosan bővítette kínálatát, kezdve a zsebóráktól egészen a kifinomult karórákig. Az 1850-es években a Tissot forradalmi lépést tett azzal, hogy az első sorozatgyártott zsebórát hozta létre, ezzel elérhetővé téve az órákat szélesebb közönség számára. A 20. század elején a Tissot bemutatta az első nem-gender specifikus karórát, ami újraértelmezte az órakészítés korabeli normáit.

A Tissot és a Sport

A Tissot hírnevet szerzett magának mint a sportesemények hivatalos időmérője, kezdve az 1938-as alpesi sí világbajnokságtól egészen a modern napig, ahol számos nagy profilú esemény, mint például a MotoGP, a FIBA kosárlabda világbajnokságok és a Tour de France kerékpárverseny hivatalos időmérője. Ez a szoros kapcsolat a sportvilággal nem csak a Tissot márkának adott láthatóságot, hanem lehetőséget biztosított számára, hogy bemutassa technológiai fejlesztéseit és pontosságát kritikus körülmények között.

Technológiai Újítások

A Tissot innovációja a technológiában is megmutatkozik. A T-Touch sorozat, ami az első érintőképernyős karóra volt, forradalmasította a hordható technológia piacát. Ezenkívül a Tissot bevezette a Silicium technológiát, ami növelte az órák pontosságát és tartósságát.

A Tissot a Mai Napig

A Tissot ma a Swatch Group része, ami lehetővé teszi számára, hogy továbbra is innovatív maradjon, miközben hozzáfér a csoport erőforrásaihoz és kutatási kapacitásaihoz. A márka továbbra is széles körben elismert a minőség, a megbízhatóság és a precíziós órakészítés terén. A Tissot órák ma már a világ minden táján megtalálhatóak, és a márka elkötelezett amellett, hogy elérhető áron kínáljon minőségi svájci órákat.

A Tissot órák története lenyűgöző utazás a minőségi svájci órakészítés világában, az alapítástól a mai napig tartó innováción és fejlődésen keresztül. A márka hagyománya a precíziósban, az új

 

A Tissot órák a svájci órakészítés hagyományainak és minőségének megtestesítői. Ezek az órák számos általános szerkezeti jellemzővel és minőségi színvonalbeli attribútummal büszkélkedhetnek, amelyek kiemelik őket a versenytársak közül. Íme néhány kulcsfontosságú jellemző és ok, amiért érdemes a Svájci Tissot márkát választani:

Általános Szerkezeti Jellemzők

 • Svájci Mozgás: A Tissot órák svájci készítésű mozgásmechanizmusokkal rendelkeznek, amelyeket a precízió, megbízhatóság és tartósság jellemzőiért értékelnek. Ezek a mechanizmusok biztosítják az órák pontos időmérését hosszú időn keresztül.
 • Kiváló Minőségű Anyagok: A Tissot órák gyártásához használt anyagok közé tartozik az acél, a titán és a nemesfémek, valamint a zafír kristály üveg, amely karcálló és biztosítja az óra elegáns megjelenését.
 • Vízállóság: A Tissot órák többsége jelentős vízállósággal rendelkezik, ami lehetővé teszi számukra, hogy bírják az esőt, fröccsenő vizet, sőt akár úszást vagy merülést is bizonyos mélységig.
 • Technológiai Újítások: A T-Touch sorozattól kezdve a Solar és a Silicium technológiáig, a Tissot folyamatosan integrálja az új technológiai fejlesztéseket óráiba, hogy javítsa azok funkcionalitását és felhasználói élményét.

Minőségi Színvonal

 • Svájci Minőség: A Tissot órák minőségét a svájci órakészítés szigorú szabványai és hagyományai garantálják, ami magában foglalja a precíz mechanizmusokat, a kiváló anyagokat és a részletekre való figyelmet.
 • Megbízhatóság: Ezek az órák híresek megbízhatóságukról, képesek éveken át pontos időt mutatni minimális karbantartással.
 • Stílus és Sokoldalúság: A Tissot órák tervezése egyesíti a klasszikus eleganciát a modern elemekkel, így tökéletes választást nyújtanak minden alkalomra és stíluspreferenciára.

Miért érdemes a Svájci Tissot Márkát Választani

 1. Hagyomány és Innováció: A Tissot több mint 160 éves örökséggel rendelkezik a svájci órakészítésben, miközben folyamatosan innovál és új technológiákat vezet be.
 2. Ár-érték Arány: A Tissot órák kiváló ár-érték arányt kínálnak, lehetővé téve a fogyasztók számára, hogy elérhető áron jussanak hozzá svájci minőségű órákhoz.
 3. Nemzetközi Elismertség: A Tissot globális hírnevet szerzett minőségi óráiról, és számos sportesemény hivatalos időmérőjeként is ismert, ami bizonyítja elkötelezettségét a precizitás és a megbízhatóság iránt.
 4. Széles Választék: A Tissot széles termékskálát kínál, amely magában foglalja a klasszikus mechanikus órákat, a sportos kronográfokat és az érintőképernyős intelligens órákat, így mindenki megtalálhatja a személyes ízlésének megfelelő modellt.

Összességében a Tissot választása egy befektetés a minőségbe, megbízhatóságba és svájci órakészítési hagyományba, amely időtálló eleganciát és pontosságot kínál viselőjének.

Szűrés