Kérdése van? Hívjon minket! +36304747111

Zeppelin

Akár üzleti vacsorára, akár hobbi szintű automata karórát keres, kínálatunkban biztosan megtalálja a legideálisabb Zeppelin terméket hozzá. Weboldalunkon jó árak és óriás kínálat mellett tud Budapesti átvétellel ilyen márkájú karórát vásárolni.

A Zeppelin márka a POINT TEC égisze alatt működik, amit Willi Birk alapított 1987-ben azzal a céllal, hogy valódi európai, fiatalos alternatívát nyújtson a távol-keleti tömegárukkal szemben. A márka története igazán izgalmas, mivel egy nagyhírű repülőgép-tervezőről, Ferdinand Graf von Zeppelinről kapta a nevét. Ezek a termékek többségében repülős stílusú karórák, melyek elérhető áron kaphatóak webáruházunkban. A karórák funkcionalitása egyedülálló, minőségük és haladó műszaki megoldásaik pedig különösen figyelemreméltó márkává teszik a tömeggyártás világában. A termékcsaládok közül a legkeresettebbek közé a Nordstern, a 100 years, a Hindenburg és a Night Cruise tartozik.

A Zeppelin karórák széles kínálatát biztosítjuk, intelligens szűrőink segítségével pedig beállíthatja kritériumait, így csak azok a Zeppelin karórák jelennek meg, amelyek megfelelnek az elvárásainak!
Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk és több esetben is a megrendelt termék mellé értékes ajándékot adunk ügyfeleinknek. Válassza ki a személyiségéhez legjobban illő modellt, olvassa el a róla írt véleményeket és rendelje meg raktárunkról már most!


345termék
Azonnal szállítható Azonnal szállítható
Hamarosan megszűnik:
Utolsó darab(ok) ha elfogy a termés megszűnik
Cikkszám:
7684-4
Kiszállítás várható napja:
2023.03.28
Azonnal szállítható (1 db)
116 790 Ft
Azonnal szállítható Azonnal szállítható
Hamarosan megszűnik:
Utolsó darab(ok) ha elfogy a termés megszűnik
Cikkszám:
7086-5
Kiszállítás várható napja:
2023.03.28
Azonnal szállítható (1 db)
125 790 Ft
 
345termék

A Zeppelin karórái többségében repülős stílusú karórák, melyek elérhető áron kaphatóak webáruházunkban. A márka egy nagyhírű repülőgép-tervezőről, Ferdinand Graf von Zeppelinről kapta a nevét. A karórák funkcionalitása egyedülálló, minőségük és haladó műszaki megoldásaik pedig különösen figyelemreméltó márkává teszik a tömeggyártás világában. A Zeppelin kollekciójából mindenki megtalálja a magához illő darabot, akár búvárkodáshoz, akár magaslati sportokhoz keres kiegészítőt, de a hétköznapokban is bátran viselhetőek a karórák.

Ferdinand Graf von Zeppelin (1838-1917)
Zeppelin gróf 1900-ban megépítette az első kormányozható léghajót, a "ZEPPELIN LZ 1"-et. Ezután még több, mint 100 Zeppelin léghajót épített, melyek a repülés történelmi mérföldköveivé váltak. Ennek tiszteletére hozta létre a márkát a POINTtec Electronic GmbH.

Szűrés
Termék státusza
Óratok színe
Nem
Vízállóság
Óraszíj színe
Számlap színe
Óraüveg anyaga
Óraszíj típusa
Alapfunkciók
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Ár
 (Ft)
71 390 Ft - 1 139 790 Ft