Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Zeppelin

Akár üzleti vacsorára, akár hobbi szintű automata karórát keres, kínálatunkban biztosan megtalálja a legideálisabb Zeppelin terméket hozzá. Weboldalunkon jó árak és óriás kínálat mellett tud Budapesti átvétellel ilyen márkájú karórát vásárolni.

A Zeppelin márka a POINT TEC égisze alatt működik, amit Willi Birk alapított 1987-ben azzal a céllal, hogy valódi európai, fiatalos alternatívát nyújtson a távol-keleti tömegárukkal szemben. A márka története igazán izgalmas, mivel egy nagyhírű repülőgép-tervezőről, Ferdinand Graf von Zeppelinről kapta a nevét. Ezek a termékek többségében repülős stílusú karórák, melyek elérhető áron kaphatóak webáruházunkban. A karórák funkcionalitása egyedülálló, minőségük és haladó műszaki megoldásaik pedig különösen figyelemreméltó márkává teszik a tömeggyártás világában. A termékcsaládok közül a legkeresettebbek közé a Nordstern, a 100 years, a Hindenburg és a Night Cruise tartozik.

A Zeppelin karórák széles kínálatát biztosítjuk, intelligens szűrőink segítségével pedig beállíthatja kritériumait, így csak azok a Zeppelin karórák jelennek meg, amelyek megfelelnek az elvárásainak!
Termékeinkre 2 év garanciát vállalunk és több esetben is a megrendelt termék mellé értékes ajándékot adunk ügyfeleinknek. Válassza ki a személyiségéhez legjobban illő modellt, olvassa el a róla írt véleményeket és rendelje meg raktárunkról már most!

A Zeppelin karórái többségében repülős stílusú karórák, melyek elérhető áron kaphatóak webáruházunkban. A márka egy nagyhírű repülőgép-tervezőről, Ferdinand Graf von Zeppelinről kapta a nevét. A karórák funkcionalitása egyedülálló, minőségük és haladó műszaki megoldásaik pedig különösen figyelemreméltó márkává teszik a tömeggyártás világában. A Zeppelin kollekciójából mindenki megtalálja a magához illő darabot, akár búvárkodáshoz, akár magaslati sportokhoz keres kiegészítőt, de a hétköznapokban is bátran viselhetőek a karórák.

Ferdinand Graf von Zeppelin (1838-1917)
Zeppelin gróf 1900-ban megépítette az első kormányozható léghajót, a "ZEPPELIN LZ 1"-et. Ezután még több, mint 100 Zeppelin léghajót épített, melyek a repülés történelmi mérföldköveivé váltak. Ennek tiszteletére hozta létre a márkát a POINTtec Electronic GmbH.

Szűrés