Vásárolj egy nem akciós automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Rólunk

Üdvözöljük weboldalunkon. Engedje meg, hogy pár szóban bemutassuk családi vállalkozásunkat.

A Balogh család 1992-ben nyitotta meg első ékszer- és óraüzletét. A cégalapító Balogh István dacolva az akkor még szűkös honi kínálattal a kezdetektől arra törekedett, hogy minőségi árukkal és színvonalas kiszolgálással aranyozza be a hozzájuk forduló vásárlók életét. Később fiuk, Zoltán és felesége Mónika is e gondolatok mentén kapcsolódtak be az üzletmenetbe, és jól döntöttek! Az idő előrehaladtával ugyanis egyre és egyre több vevő értékelte a minőségi hozzáállást, s döntött úgy, hogy ékszer- és óravásárláskor csakis Balogh család tanácsát kéri ki.

2006-ban megnyílott az ország talán egyik első óra - ékszer webáruháza, amely az évek során folyamatos frissítéseken esett át, míg elnyerte akuális formáját.  
Webáruházunk előnye a gyorsaság, hiszen akár 24 órán belül kiszállítjuk a megrendelt karórát. Webáruházunk valós készeteken alapszik, szinte percről percre folyamatosan változik a kínálat.
Az elmúlt  25 év alatt megszerzett tapasztalatok segítenek minket abban, hogy az immáron szezonról szezonra változó kollekciókban megtaláljuk azokat a márkákat, és modelleket, amelyek a vásárlóink igényeit mind a minőség, mind a design tekintetében maximálisan kielégítik. Manapság az órák nemcsak időmérő funkciót töltenek be, hanem remek kiegészítői öltözködésünknek. A mai világban nem ritka az, hogy a fiókban akár több márka legszebb modelljei is ott lapulnak, várván azt, hogy az adott pillanatban ruházatunk legjobb kiegészítői lehessenek. Az elmúlt évek folyamán a divatóragyártók az órakollekciók mellet megjelentették ezüstből, illetve nemesacélból készült ékszerkollekcióikat is.
Az általunk forgalmazott márkás órák, és ékszerek a legújabb design mellet a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.

Az Balogh Óra-Ékszer Kft. a hagyományos üzletekben történő értékesítés mellet az interneten is kínálja termékeit. Weboldalunkon a www.baloghekszer.hu oldalon, vásárlóink napi rendszerességgel frissülő kínálatból válogathatnak, és akár a legjobban tetsző darabokat meg is rendelhetik.
Üzleteinkben jól képzett értékesítési munkatársaink udvarias kiszolgálás mellet segítenek abban, hogy Ön akár magának, akár egy szerettének , de a legjobbat válassza.
Ez a weboldal segít abban, hogy megtalálja azt a terméket, órát , ékszer, vagy kiegészítőt amelyre a legjobban vágyik. A weboldalunkon szereplő órák és ékszerek üzleteink kínálatában folyamatosan megtalálhatók, vagy megrendelhetők.
Cégek, vállalkozások részére speciális, egyedi igények szerinti szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre, vállaljuk medálok, gyűrűk, vagy órák gravírozását is.
Őszintén reméljük, hogy weboldalunkkal sikerül segítséget nyújtanunk és ötletet adnunk vásárlási szándékához.

                                                                                                Balogh Zoltán és Balogh Mónika