Kérdése van? Hívjon minket! +36304747111

Blog

ÉRKEZIK AZ ELSŐ PROSPEX MECHANIKUS BÚVÁRÓRA GMT KOMPLIKÁCIÓVAL – A DESIGN ÖRÖK, A TARTALOM MINDIG FRISS

Veled is előfordult már hogy olyan ajándékot vettél valakinek, aminek nagyon nem örült ? Mi ilyenkor a teendő? Összefoglaltuk melyek a karácsonyi ajándék cseréjének szabályai.

Rengeteg féle fülbevalózár és fazon létezik. De vajon mejik a szómodra a legjobb? Melyikre mi a jellemző? Hogyan működik? Vásárlás előtt érdemes körbejárni a dolgot. Itt van egy kis segítség a választáshoz.

A Valentin-nap története - Mit ünneplünk ezen a napon?
Valentin napot február 14-én tartják az egész világon. A hagyományt Szent Bálinthoz kötik, ő ugyanis a jegyesek, szerelmesek védőszentje.​ Ezen a napon a szerelmesek apró ajándékkal, virággal lepik meg kedvesüket.

Vásárlásaid után visszatérítést is kaphatsz, így minden termék mellé további kedvezmények járnak Neked. Részleteket itt olvashatod.

Manapság mindenki siet, minden ember számára az idő a legértékesebb. 24H expressz szolgáltatásunkkal rengeteg időt spórolunk Neked. Garantáljuk, hogy a megrendelésed munkanapokon 24 órán belül kézbesítésre kerül. 

Gyűrűvásárlás előtt számtalan kérdése felmerülhet. Jó lesz-e a méret a kedvesemnek? Milyen gyűrűt vegyek? Fehér, vagy sárga arany legyen? Cirkónia vagy gyémántkővel? Mi ebben is segítünk!

A gyűjtők és Seiko rajongók körében legfelkapottabb modellek ezek, melyek már akár több típusváltást is megértek, vagy limitált kiadású sorozataik miatt kaptak saját nevet.

Mechanikus vagy Kvarc? Ez itt a kérdés! Sok ember nem is tudja, hogy mi a különbség egy autómata, vagy egy elemes óra között. De mi van a számlap alatt, és miért fontos ez? Íme néhány fontos dolog amit tudnod kell.

A digitális technológiák napjainkban sokkal nagyobb lehetőséget adnak a karikagyűrű tervezésében. Mik az aktuális lehetőségek? Hogyan tudjuk egyedivé varázsolni szerelmünk zálogát? Megpróbáltuk összefoglalni pár sorba a legfontosabb tudnivalókat.

Felmerül a kérdés, hogy milyen órát válasszunk. Mi a jó döntés? Bemutatjuk a Zeppelin márkát, hogy miért jó döntés ez Zeppelin óra megvásárlása. A részletekért kattints

Hogyan lehet egy ajándék igazán személyre szóló örök emlék? Mi tudjuk a megoldást, és meg is valosítjuk Neked!

Manapság sokan mondják, hogy egy elemcserén mi kerül többezer forintba, hiszen csak egy parányi gombelem kerül az órába, az is csak pár perc alatt. Most beavatunk az elemcsere folyamatába, és felfedjük a fontos lépéseket, amit hiba lenne kihagyni, csak azért, hogy olcsóbban megúszd az elemcserét.

Rengeteg tévhit és félrértés, hibás értelmezés övezi az órák vízállóságával kapcsolatot nagyon fontos dolgokat. Mit jelentenek az adatok amiket az órán olvashatunk. Miért hisszük azt hogy egy 30M óra 30 méterig vízálló? íme a válaszok. Meg fogsz lepődni!

Ha van otthon sérült, megunt arany ékszered hozd be hozzánk és mi beszámítjuk hogy könnyedén hozzájuthass egy általad választott órához ,ékszerhez✨. Ha nem szeretnéd levásárolni , azonnali készpénzfizetéssel felvásároljuk.

Veled is előfordult már hogy olyan ajándékot vettél valakinek, aminek nagyon nem örült ? Mi ilyenkor a teendő? Összefoglaltuk melyek a karácsonyi ajándék cseréjének szabályai.

 

Megtalálta az igazit, akivel szeretné leélni élete hátralevő részét? Ehhez szívből gratulálunk. Ha jól átgondolta és úgy döntött házasságot szeretne kötni a kiválasztott párjával, további feladatok várják az esküvő előkészületeivel kapcsolatban. De mindenek előtt a legfontosabb rész következik. A leánykérés és eljegyzés.

Miért válasszuk a Majorica ékszert? Azért mert egyszerűen gyönyörű, csodálatos, varázslatos, elbűvölő, egyedi, utánozhatatlan és időtálló, természetesen ezekért is, de nézzünk pár kevésbé az esztétikai érzékre ható tényezőt is.

 

Mindennek van mögöttes jelentése, így van ez a szimbólumok világában is, miért ne lenne az ékszereknél? 

Néhány fontos, és érdekes dolog, az ékszerek tisztításával, ápolásával kapcsolatban. Mire érdemes odafigyelni.

Sokszor elgondolkodtunk azon, hogy a nagy világmárkák, mint például a Omega, vagy a Rolex miért csak két év garanciát adnak a több millió forintba kerülő karóráikra. Nem jöttünk rá, hiszen a mottójuk a megbízhatóság, a hosszú évek tapasztalata, és a dollármilliókat felemésztő reklámok, fejlesztések.

A gyémánt a nők legjobb barátja" – mondta Marilyn Monroe erre a különleges drágakőre, ami sérthetetlensége és örökkévalósága végett a jegyékszerek szimbolikus ékköve.

Mielőtt egy életre választunk karikagyűrűt, fontos néhány dolgot tisztázni. Mint például miért pont a karikagyűrű ami összeköt minket?

Egy óra esetében nem csak a szíj minősége, funkciója, hanem a stílus, a divat, és a fenntarthatóság is fontos.