Kérdése van? Hívjon minket! +36304747111

Karikagyűrűk

Kattints  gombra, vagy IDE. Tervezd meg álmaid gyűrűjét, pár kattintással. Próbáld ki új tervező programunkat.


 

Időpont foglaló   Karikagyűrű tervező

 

Engedje meg, hogy bemutassam az arany karikagyűrű rendelési lehetőségeinket a Balogh Óra - Ékszernél. Megosztom Önnel, hogy miért érdemes tőlünk vásárolni a karikagyűrűt.

A Balogh Óra - Ékszer több mint 600 féle modellt kínál, amelyek között számtalan színvariációval találkozhat. Választékunkban megtalálhatóak a klasszikus, hagyományos formák, ugyanakkor modern, letisztult vonalvezetésű modellek is. Egyedi igények megvalósítása a specialitásunk: változtatható színek, szélesség, gyémánt vagy cirkónia kő díszítés - csak a fantáziája szab határt.

A Balogh Óra - Ékszer gyors egyedi gyártást kínál, így a legkülönlegesebb ötletek is valóra válthatók. Minden karikagyűrűnk egy év garanciával rendelkezik, és lehetőség van a gyűrűk egyedi gravírozására is.

Az egyedi digitális tervezésnek köszönhetően az álmok tökéletes megvalósítása nemcsak lehetséges, hanem valósággá is válik. Az egyedi tervezés során a karikagyűrűt 3D-s szoftverrel tervezzük meg, így Ön már a gyártás előtt láthatja, hogyan fog kinézni a végeredmény.

Több féle karátszámú arany közül választhat.Azért, hogy mindenki megtalálja a számára tökéletes gyémántot vagy cirkóniát minden gyűrűben változtatni lehet a kövek anyagát és méretét is.

Több mint 30 év tapasztalattal a hátunk mögött biztos lehet abban, hogy a legjobb kezekben van.

Az azonnali árkalkuláció lehetővé teszi, hogy azonnal lássa a kiválasztott karikagyűrű árát, így könnyen tervezhet a költségvetéssel. Rendszeresen kínálunk nagy kedvezményeket és akciókat, így a karikagyűrű vásárlása nem csak élmény, hanem pénztárcabarát is.

Válassza a Balogh Óra - Ékszert, hogy élete legfontosabb pillanataihoz a legtökéletesebb karikagyűrűt találja meg!

Az esküvő egyik legfontosabb eleme az esküvői karikagyűrű. Azonban, ha nem vagy járatos a témában, a választás nehéz feladat lehet. Miért ne bíznád a választást a szakértőkre?

Esküvői karikagyűrű tanácsadásunk során segítünk megtalálni a tökéletes gyűrűt, ami örökké tartó emlék lesz az esküvőtökön. Szakértőink a legjobb minőségű anyagokból készült, egyedi tervezésű gyűrűket ajánlják, melyek a legjobb ár-érték arányt nyújtják.

Ha most előre foglalsz időpontot tanácsadásunkra, 15% kedvezményt kapsz a választott gyűrűre. Ne habozz, hívj minket a +36304747500-as számon, vagy foglalj időpontot online rendszerünkben. Ne hagyd ki ezt az ajánlatot, és garantáltan elégedett leszel a választásoddal!

Legyen az esküvői karikagyűrűd az álmaidban megálmodott, gyönyörű darab egy életre!

Hogyan működik a karikagyűrű választó? A válasz egyszerűen és gyorsan! Először válaszd ki a női modellt, majd ezt követően a féri modellt. Ha csak női, vagy csak féri gyűrű szeretnél, akkor a másiknál a nem kérem női, vagy a nem kérek férfi modellt kell beállítani.  Állítsd be, hogy milyen méretre van szükséged. Azt követően állítsd be a gyűrű szín kombinációját, és a szélességét, ha szeretnél követ a gyűrűbe akkor annak darabszámát és anyagát is add meg. Az egyedi beállítások nem minden modell esetében elérhetők. Amennyiben a gyűrűbe tudunk követ építeni, úgy a gyűrűnél ez látható. Illetve az is beállítható, hogy cirkónia vagy gyémántkővel szeretnéd. A beállításnál az árak változása is olvasható. Ha nem szeretnéd kővel a gyűrűt, úgy a kő nélküli beállítást kell választani. Ha mindent a kedved szerint beállítottál, úgy helyezd a gyűrűt, gyűrűket a kosárba. Ha különböző mintákat szeretnél, választhatsz bármely más minta közül is. A fent leírt beállításokat ismét végezd el a másik modellnél is. Ilyen egyszerű.

 

Néhány fontos információ a rendeléssel kapcsolatban:

A megrendeléskor rögzített ár nem garantált fix ár. Az egyedi anyagmegmunkálás során adódhat súlyeltérés, amely befolyásolhatja a végleges árat. Az ilyen jellegű súlyeltérés a végleges árat tapasztalatok alapján ± 2-5% eltéréssel módosíthatja. Az ékszer egyedi méretben és színben kerül gyártásra, ezért a rendelést követően a rendeléstől való elálláskor, a rendeléskor fizetett előleg nem jár vissza a megrendelő részére. A megrendeléskor átvett pénzösszeg a karikagyűrű forgalmazó és gyártó megrendelést teljesítő visszaigazolásáig előlegnek minősül. A megrendelés teljesítéséről, gyárthatóságáról történő visszaigazolás megérkezte után minősül foglalónak. A visszaigazolás várható ideje 2 munkanap. Ha a kereskedő 2 munkanapon belül nem értesíti a vásárlót, hogy a gyártás a megrendelés szerint nem teljesíthető, úgy a megrendelés automatikusan aktivá vállik. A megrendelés elkészülésekor a kereskedő a vásárló elérhetőségein értesíti a vásárlót, hogy a megrendelése elkészült, megérkezett és az értesítéstől számítva azonnal átvehető. A kereskedő felhívja a figyelmet, hogy az értesítés kiküldését követő öt munkanapig köteles tartani a megrendeléskor kikalkulált árat. Amennyiben a megrendelő az értesítést követő öt munkanapon belül nem veszi át a rendelését, úgy a kereskedő nem köteles tartani az eredeti ajánlat szerinti árat. A kereskedőnek az árat jogában áll módosítani az aktuálisan érvényes Euro/Forint, illetve Forint/Színarany (nyersanyag) árak változása szerint. Az aktuális arany és euro árfolyamok a Magyar Nemzeti Bank adatai alapján kerülnek meghatározásra. Amennyiben a megrendelő az értesítést követő öt munkanapon belül átveszi a megrendelését, úgy az árak nem módosulnak. A megrendelő tudomásul veszi és elfogadja a fent leírtakat, és ennek tudatában rendeli meg a termék egyedi gyártását, a fenti szín, forma, méret, valamint egyéb adatok alapján. A webáruházban leadott karikagyűrű rendelések egyedi személyre szabott gyártású termékek, amelyekre nem érvényesíthető a 14 napos elállási jog és a 30 napos csere lehetőség sem.

Karikagyűrű rendelések esetén, a megrendelési előleg (foglaló) összege:

  • Arany karikagyűrűnél 50.000.-
  • Ezüst gyűrűk esetén 10.000.-
  • Titán gyűrűk esetén 20.000.-

Ezeket az összegeket utalással tudod kifizetni. erről a visszaigazolással egy időben fogunk küldeni egy díjbekérőt. A gyártás addig nem indul el, amig a bekérő ki nincs egyenlítve.

Szűrés