Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Ezüst Ékszerek

Az ezüst ékszerek szépsége, egyedülállósága és időtlen eleganciája mindannyiunkat lenyűgöz. Ha Ön is az ezüst ékszerek rajongója, akkor a Balogh Óra - Ékszer a legjobb hely az Ön számára.

  1. Széles választék: A Balogh Óra - Ékszernél széles skálájú ezüst ékszereket kínálunk, többek között gyűrűket, nyakláncokat, karkötőket, fülbevalókat és medálokat. Úgy gondoljuk, hogy mindenki megérdemli, hogy megtalálja a tökéletes ékszert, amely tükrözi stílusát és személyiségét.

  2. Magas minőségű termékek: Szilárd elkötelezettségünk a minőség iránt azt jelenti, hogy csak a legjobb ezüstből készült ékszereket kínáljuk. Minden darabot gondosan ellenőrzünk, hogy biztosítsuk a kiváló minőséget és tartósságot.

  3. Megfizethető árak: Bár az ékszereink a legmagasabb minőséget képviselik, áraink versenyképesek és megfizethetőek. Hiszünk abban, hogy a luxus ékszereknek mindenki számára elérhetőnek kell lenniük.

  4. Szakértői tanácsadás: Csapatunkban tapasztalt és képzett ékszerészek dolgoznak, akik készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek a tökéletes ékszer kiválasztásában. Mindig készségesek vagyunk válaszolni kérdéseire, legyen szó az ékszer gondozásáról, stílus tanácsadásról, vagy akár a legújabb trendekről.

  5. Kiváló ügyfélszolgálat: Az ügyfél az első számú prioritásunk. Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a vásárlás előtt, alatt vagy után, csapatunk mindig rendelkezésre áll, hogy segítsen.

Várjuk Önt szeretettel a Balogh Óra - Ékszerben, ahol a szépség, a minőség és a stílus találkozik. Fedezze fel nálunk az ezüst ékszerek varázslatos világát!


Az ezüst egy különösen vonzó fémes elem, amelyet széles körben használnak ékszerek készítésére, valamint díszítő és funkcionális tárgyakra. Az ezüstöt gyakran tisztelik ragyogó fehér fénye, nagy fényvisszaverő képessége, puhasága, alakíthatósága és kitűnő elektromos és hővezető képessége miatt.

Az ezüst ékszerek közé tartoznak a gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok, karkötők és medálok, amelyek mind stílust és eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek. Az ezüst ékszerek finom részletek kidolgozására alkalmasak, mivel az ezüst puha és könnyen alakítható.

Az ezüst anyag tulajdonságai:

  1. Fényvisszaverő képesség: Az ezüst a legfényesebb a nemesfémek közül, magas fényvisszaverő képességgel, ami képes a látható fény majdnem 100%-át visszaveri.

  2. Puhaság: Az ezüst egy viszonylag puha fémből áll, ami lehetővé teszi, hogy könnyen megmunkálható és formázható legyen, ideális választás ékszerek és művészeti tárgyak készítéséhez.

  3. Hő- és elektromos vezetőképesség: Az ezüst a legjobb elektromos és hővezető a mindennapi anyagok közül, még a réznél és az aranynál is jobb.

  4. Kémiai stabilitás: Tiszta formájában az ezüst stabil és nem reagál könnyen más anyagokkal. Azonban hajlamos a levegőben lévő kén-dioxidgal reagálni, ami fekete ezüst-szulfid réteget képez a felületén, ismertebb nevén "ezüstkorroziónak" vagy "feketedésnek".

Az ezüst ékszerek gondozása speciális törődést igényel, mivel az ezüst hajlamos a levegőben lévő kén-dioxidgal reagálni, ami fekete ezüst-szulfid réteget képez a felületén. Ezért az ezüst ékszereket rendszeresen tisztítani kell, hogy megőrizzék fényük és megjelenésük.

Szűrés