Vásárolj egy nem akciós automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Bering

A Bering órák története egy igazán különleges utazással kezdődött. Az alapító, Rene Kaerskov, 2008-ban ejtőernyős ugrással érkezett az Északi-sarkra. Az ezen a helyen átélt lenyűgöző szépség és a végtelen jégmező inspirálta őt arra, hogy létrehozza a Bering óramárkát.

A Bering óra jellegzetes jegye a letisztult, tiszta design, amely visszatükrözi az Északi-sark jeges, tiszta és szépséges tájait. A Bering karórák tervezésekor a minőség és a funkcionalitás egyaránt nagy hangsúlyt kap.

A Bering férfi karórák és női karórák egyaránt figyelemre méltóak. Az órák készítésénél használt anyagok, mint például a kerámia és a titánium, a tartósságot és az eleganciát szolgálják. A kerámia órák különösen ellenállóak a karcolásokkal szemben, és hosszú időn keresztül megőrzik eredeti szépségüket. A titánium, mely könnyű, mégis rendkívül erős, kiváló választás az aktív életmódot folytató emberek számára.

A Bering órák egyik legfontosabb tulajdonsága a szupervékony design. Az órák vékonyak, de ugyanakkor robusztusak és ellenállóak. Ez a tulajdonság teszi őket tökéletesen kényelmes viseletté a mindennapokban.

A Bering óra nem csak egy időmérő eszköz, hanem stílusjelző és trendteremtő kiegészítő is. Mindegy, hogy egy elegáns estélyi ruhához, vagy egy laza hétköznapi öltözethez keresi a tökéletes órát, a Bering kínálatában biztosan megtalálja azt, ami Önt és stílusát leginkább tükrözi. A Bering a végtelen jégmezők lenyűgöző szépségét és tisztaságát hozza el az Ön csuklójára.


93termék 160
93termék 160

Elegáns, minőségi és időtálló - a Bering órák az Északi-sark jeges szépségét idézik. Fedezze fel a www.baloghekszer.hu webáruházban a Bering órák lenyűgöző kínálatát!

A Bering órák készítésekor használt anyagok, mint a zafír üveg, a kerámia és a titánium, a tartósságot és az eleganciát szolgálják. A zafír üveg rendkívül ellenálló a karcolásokkal szemben, így órája hosszú időn keresztül megőrzi eredeti szépségét.

Élvezze az ingyenes szállítás és a gyors, egy napos szállítás kényelmét! A Balogh Óra - Ékszer webáruházban nagy raktárkészlet áll rendelkezésre, így biztos lehet benne, hogy megtalálja a tökéletes Bering órát.

Minden Bering órára 2 év gyári garancia vonatkozik, ami a termék megbízhatóságát és tartósságát bizonyítja. Ha kérdése merül fel, élő ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Hívjon minket a +36304747111 telefonszámon!

Minden Bering óra elegáns díszcsomagolásban érkezik, így tökéletes ajándék lehet szerettei számára. Bering órával nem csak az időt adja ajándékba, hanem a stílust és az eleganciát is.

Válassza a Bering órákat, és lépjen be a minőség és a kifinomultság világába. Csak a baloghekszer.hu/bering-orak-n!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
34 900 Ft - 129 900 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Óratok színe
Nem
Szerkezet
Vízállóság
Óraszíj színe
Számlap színe
Óratok anyaga
Óraszíj típusa
Óratok formája
Alapfunkciók