Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Elállási jog

Ha Ön kíván élni az elállás jogával, kérjük az alábbi útmutató szerint járjon el.

A csomagot a következő címre kérjük küldeni:
Balogh Óra-Ékszer Kft.
9700 Szombathely
Fő tér 27.

Elállási jog

Tisztelt vásárlóink és megrendelőink, mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy vevőink mindenkor, teljes mértékben elégedettek legyenek a cégünk által forgalmazott valamennyi termékünkkel és szolgáltatásunkkal.

Az Önök érdekében hívjuk fel figyelmüket az elektronikus kereskedelem egyik legfontosabb, fogyasztókat védő intézményére, az elállási jogra. Önnek lehetősége van a rendeléstől való elállástra a rendelés leadása után, még a kiszállítás előtt is. Amennyibena kiszállítást követően a Balogh Óra-Ékszer Kft. által működtetett webáruházakban vásárolt bármely termék nem felel meg az Ön elvárásainak vagy egyszerűen úgy dönt, hogy még sincs rá szüksége, lehetősége van visszaküldeni az árut és annak cseréjét kérni, vagy válaszhatja akár a vételárát visszafizetését. Az elállási jog érvényesítésére nyitva álló határidő 14 nap, amit attól a naptól kell számítani, amikor Ön az árucikkeket átvette. Amennyiben Ön élni kíván az elállás jogával úgy javasoljuk, hogy, a terméket ajánlott küldeményként adják fel, mert ez nyomon követhető a későbbiek folyamán.

Ha szeretne élni elállási jogával, azt lehetőség szerint mindkét fél érdekében és a bizonyíthatóság miatt kérjük, írásban jelezze megadott elérhetőségünk valamelyikén!
Az elállási szándékát az alábbi elérhetőségeken jelentheti be:

Elállási jog gyakorlása esetén a terméket az alábbi címre kérjük visszaküldeni, biztonságos, sérülést elkerülő csomagolásban:

  • Balogh Óra-Ékszer Kft. 9700 Szombathely Fő tér 27.

Elállási jogátt személyesen is gyakorolhatja. A terméket bármelyik üzletünkben leadhatja, ahol átvételi elismervényt kap a termék átvételéről és a bejelentést, leadást követően 14 napon belül a megadott bankszámlaszámra visszautaljuk a teljes vételárat, beleszámítva az esetlegesen felszámított szállítási költséget is.


Az elállási jogot kizáró körülmények:

Ha a terméket sérülten, vagy használtan küldi vissza, illetve a terméken olyan átalakítást végeztek, amely nem teszi lehetővé a gyári állapot visszaállítását, úgy az elállási jogot nem tudjuk érvényesíteni.

Kérjük fent leírtak figyelembevételével rendelje meg a terméke

Letölthető nyilatkozat
Elallasi-nyilatkozat.pdf