Vásárolj egy nem akciós automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Szolgáltatások

A Balogh óra ékszer webáruház számos egyedi szolgáltatással rendelkezik, amelyek miatt érdemes nálunk vásárolni. Ha karóra vagy ékszer vásárlás előtt állsz, itt biztosan megtalálod a megfelelő darabot és a hozzákapcsolódó szolgáltatásokat.

Az általunk kínált gravírozás lehetővé teszi, hogy személyessé tegyük az órát vagy az ékszert. Ezen kívül díszcsomagolásunkkal emlékezetessé teheted a vásárlást. Garanciáink között szerepel az extra csere garancia, amely lehetővé teszi, hogy ha az általad választott termék mégsem felelne meg az igényeidnek, akkor cserélheted.

A gyári garancia biztosítja a termék minőségét és a vásárlói elégedettséget. Ingyenes szállítással szállítunk Magyarország területén belül, így nem kell aggódnod a postaköltségek miatt. Ha bármilyen kérdésed lenne a vásárlás előtt vagy után, telefonos élő ügyfélszolgálatunk mindig rendelkezésedre áll.

Tanácsadási szolgáltatásunk segítséget nyújt a választásban, és óra és ékszer javítással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Egyedi ajánlatokat és kedvezményeket kínálunk, hogy az általad választott termék még kedvezőbb áron legyen elérhető.

A Balogh óra ékszer webáruházban mindig találsz valami újat, hiszen rendszeresen szervezünk akciókat és promóciókat. Vásárolj tőlünk, és garantáltan elégedett leszel a minőséggel, szolgáltatásokkal és árakkal!

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége: Hétfő – Péntek: 8:00 – 16:45 óráig Tel.: +36304747111
Munkatársaink:
Hernáth Attila hernath.attila[kukac]baloghekszer.hu
Krausz Dávid kd[kukac]baloghekszer.hu
De megtalálsz miken Facebookon és messengeren keresztül: https://www.facebook.com/baloghekszer

Szűrés