Vásárolj egy automata karórát, és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Női modellek

Üdvözöljük a Vostok Női Karórák varázslatos univerzumában, ahol az elegancia, a kaland és a történelmi hagyományok találkoznak. A Vostok női karórák a modern nő számára készülnek, aki értékeli a precizitást, a stílust és a különleges örökséget.

Elegancia és Stílus: A Vostok női karórák jellemzője az elegancia és a kifinomult design. Azok számára tervezve, akik szeretnék kiemelni nőies stílusukat anélkül, hogy feláldoznák a funkcionalitást és a minőséget.

Történelmi Örökség: A Vostok női karórák gazdag történelmi örökséggel rendelkeznek, gyökereik az orosz óragyártás hagyományaiban és katonai inspirációban rejlenek.

Kalandvágyó Kialakítás: A Vostok női karórák nem csak gyönyörűek, de a kaland iránti vágyat is kielégítik vízálló tulajdonságaikkal, ideálisak aktív életmódhoz és különféle kalandokhoz.

Minőségi Anyagok: A Vostok női karórák prémium minőségi anyagokból készülnek, beleértve a rozsdamentes acél tokot és a megbízható automata vagy kvarc óraszerkezeteket.

Retro Stílus: A retro stílus a Vostok női karórák jellemzője, amelyek egyedi megjelenést és időtálló eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek.

Ajándékötletek: A Vostok női karórák kiváló ajándékötletek lehetnek ünnepekre, születésnapokra vagy bármilyen különleges alkalomra, amelyek örömöt és meglepetést szereznek a szeretteinek.

Merüljön el a Vostok női karórák izgalmas választékában, és válassza ki azt a tökéletes darabot, amely eleganciával, kalanddal és történelmi örökséggel egészíti ki stílusát. A Vostok karórák az idő művészetét és a kifinomultságot hordozzák az Ön csuklóján.

 


5termék 15
5termék 15

Vostok, női karórák, elegancia, kaland, történelmi örökség, orosz karórák, automata óraszerkezet, vízálló, kifinomult design, acél tok, kvarc, katonai inspiráció, retro stílus, minőségi anyagok, nőies elegancia, ajándékötletek, Vostok Europe karórák.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
147 900 Ft - 166 900 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Óratok színe
Óraszíj színe
Számlap színe
Óraszíj típusa