Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Női modellek

Üdvözöljük a Roamer Női Karórák világában, ahol a svájci precizitás, az elegáns kialakítás és az időtlen luxus találkozik. A Roamer női karórák azok számára készülnek, akik a mindennapi eleganciát és a magas színvonalú minőséget keresik.

Svájci Precizitás: A Roamer női karórákban megtalálható a svájci készítésű óraszerkezetek pontossága és megbízhatósága, amelyek a svájci mozgás legendás hírnevét hordozzák magukban.

Elegáns Design: Az elegancia és a kifinomultság a Roamer női karórák alapelvei. A letisztult vonalak és a gazdag részletek egyensúlya kiemeli a nőies eleganciát és stílust.

Időtlen Luxus: A Roamer Ceraline sorozat és más modellek az időtlen luxust képviselik, amelyek ötvözik a klasszikus formatervezést a modern igényekkel.

Minőségi Anyagok: A Roamer karórák csak minőségi anyagokból, mint például rozsdamentes acélból és kristályüvegből készülnek, amelyek tartósságot és eleganciát kölcsönöznek.

Vízálló Kialakítás: Sok Roamer női karóra rendelkezik vízálló kialakítással, amely ideális az aktív életmódot folytató nők számára.

Aranyozott Részletek: Az aranyozott részletek és díszítések növelik a luxust és az exkluzivitást, így a Roamer női karórák tökéletes választások azok számára, akik egy kis extra fényt keresnek.

Ajándékötletek: Egy Roamer női karóra kiváló ajándék lehet szeretteinek minden különleges alkalomra, legyen az születésnap, évforduló vagy ünnep.

Böngésszen a Roamer női karórák lenyűgöző választékában, és találja meg azt a darabot, amely tökéletesen kiegészíti az Ön stílusát, miközben a prémium minőségű svájci kivitelezésnek és a luxus kialakításnak köszönhetően az idők folyamán is megőrzi értékét.

Roamer, női karórák, svájci készítésű, elegáns design, időtlen luxus, minőségi anyagok, Roamer Ceraline, vízálló, kvarc, svájci mozgás, kristályüveg, nőies elegancia, rozsdamentes acél, aranyozott, modern stílus, ajándékötletek, prémium minőség.

 

 


115termék 160
115termék 160
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
81 890 Ft - 249 790 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Nem
Roamer modellcsaládok
Szerkezet
Vízállóság
Óratok színe
Óraszíj színe
Számlap színe
Óraszíj típusa
Alapfunkciók