Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Minden modell

Üdvözöljük a Citizen Karórák világában, ahol a csúcstechnológia, az innovatív design és az örök klasszikusok találkoznak. A Citizen karórák egyesítik a modern technológiát a stílusos kialakítással, ideális választás azok számára, akik az időmérés és az elegancia tökéletes egyensúlyát keresik.

Csúcstechnológia és Innováció: A Citizen karórák híresek csúcstechnológiai funkcióikról, beleértve az Eco-Drive technológiát, ami lehetővé teszi az órák működtetését fényenergia felhasználásával, valamint a rádióvezérelt pontos időmérési technikákat.

Stílusos Kialakítás: A Citizen stílusos kialakítása magában foglalja a modern, sportos, és klasszikus stílusokat is. Az elegáns megjelenésnek köszönhetően a Citizen karórák tökéletesen passzolnak mindennapi és üzleti viselethez egyaránt.

Promaster Sorozat: A Citizen Promaster sorozat a kalandvágyók számára készült, és magában foglalja a pilótaórákat és búvárórákat, amelyek vízállóságukkal, tartósságukkal és funkcionalitásukkal tűnnek ki.

Prémium Minőségű Anyagok: A Citizen karórák prémium minőségű anyagokból, mint például titán és zafír üveg, készülnek, amelyek nemcsak a tartósságot, hanem a luxus megjelenést is biztosítják.

Funkcionális: A Citizen órák kínálata magában foglalja a Chronograph funkciókat, napelemes töltést, és sok más hasznos jellemzőt, amelyek növelik az órák praktikusságát.

Ajándékötletek: Egy Citizen karóra tökéletes ajándékötlet lehet azok számára, akik értékelik a minőséget, a stílust és az innovációt. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy ünnepről, egy Citizen karóra garantáltan örök emléket hagy.

Fedezze fel a Citizen karórák széles választékát, és találja meg azt a tökéletes darabot, amely tükrözi az ön stílusát és megfelel az igényeinek. Az idő mércéje a Citizen - "Time is Light".

Citizen, karórák, Eco-Drive, rádióvezérelt órák, férfi karórák, női karórák, csúcstechnológia, innovatív design, promaster, vízálló, titán, zafíüveg, pilótaórák, búvárórák, Chronograph, napelemes, luxus, sportos, elegancia, prémium minőség, ajándékötletek.

 

 


100termék 160
100termék 160
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
32 205 Ft - 259 900 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Óratok színe
Nem
Szerkezet
Vízállóság
Óraszíj színe
Számlap színe
Óratok anyaga
Óraüveg anyaga
Óraszíj típusa
Alapfunkciók
Extra funkciók