Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Férfi modellek

Köszöntjük Önt a Vostok Férfi Karórák izgalmas világában, ahol a robusztus kialakítás, a történelmi örökség és a megfizethető luxus találkozik. A Vostok karórák híresek strapabíráságukról és azok számára készülnek, akiknek szívügye a precízió és az autentikus katonai stílus.

Robusztus Kialakítás: A Vostok férfi karórák jellemzője a robusztus kialakítás, amely ellenáll a viszontagságos körülményeknek. Ideálisak az aktív életmódú és kalandvágyó férfiak számára.

Történelmi Örökség: A Vostok karórák büszkélkedhetnek egy gazdag történelmi örökséggel, különösen a katonai órák területén. Azok számára, akik értékelik a múltbeli hagyományokat és a történelem iránti tiszteletet, a Vostok az ideális választás.

Vostok Amphibia és Komandirskie: A Vostok Amphibia és Vostok Komandirskie az elismert sorozatok, amelyek a márkát jellemzik. Az Amphibia a diver karórák terén jeleskedik magas vízállósággal, míg a Komandirskie a katonai stílus és funkcionalitás ötvözete.

Automata Óraszerkezet: A Vostok férfi karórák jellemzően automata óraszerkezetekkel rendelkeznek, amelyek hosszú élettartamot és megbízható időmérést biztosítanak.

Megfizethető Luxus: A Vostok karórák a megfizethető luxus kategóriába tartoznak, minőségi anyagokkal, például acél tokkal és forgatható lünettával, anélkül hogy feláldoznák az elérhetőséget.

Retro Design: A Vostok karórák retro design-ja azok számára vonzó, akik egy klasszikus és időtálló stílust keresnek, amely kiemelkedik a tömegből.

Fedezze fel a Vostok férfi karórák lenyűgöző választékát, és találjon rá arra a tökéletes darabra, amely ötvözi az erőt, a precizitást és a történelmi stílust. A Vostok karórák az időtlen kaland társai.

 

 

 


343termék 160
343termék 160

Vostok, férfi karórák, strapabíró, robusztus, Vostok Amphibia, Vostok Komandirskie, katonai órák, orosz karórák, automata óraszerkezet, vízálló, diver karóra, acél tok, lünetta, kaland, történelmi örökség, retro design, megfizethető luxus, Vostok Europe óra.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
99 900 Ft - 472 900 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Vostok modellcsaládok
Szerkezet
Vízállóság
Óratok színe
Óraszíj színe
Számlap színe
Óratok anyaga
Óraszíj típusa
Alapfunkciók