Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Systema Periodicum

A Systema Periodicum kollekció a legújabb divatőrületeket képviselő, Vostok-Europe által tervezett és gyártott órák sorozata. Ez a lenyűgöző kollekció a kémiai elemek periódusos rendszeréből meríti inspirációját, amely a legnépszerűbb keresőszavakkal rendelkezik, mint például "Systema Periodicum", "kémiai elemek", "tudományos örökség" és "elegancia".

Minden egyes óramodell egy adott kémiai elemet idéz meg, és a hátlapon megtalálható az adott elem leírása, kiegészítve az elem megfelelő cellájával és szimbólumával a rendszerből. Ez a kollekció nemcsak a tudományos örökségünket tükrözi, hanem az elegancia és az intellektuális szigor tökéletes összhangját is bemutatja. Ez az egyedülálló kollekció kiemeli a művészet és az alapvető elemek közötti kapcsolatot, amelyek formálják megértésünket a fizikai világról. Ezen túlmenően, a kollekció tagjai különleges "bullhead" stílusú acél óratokokkal rendelkeznek, amelyek praktikus és elegáns megoldást kínálnak a stopper gombok elhelyezésére.

A Vostok-Europe kollekció továbbá úttörőként mutatja be a kerámia lünettabetét használatát, ami hosszú élettartamot és karcállóságot biztosít a forgatható gyűrűnek. A számlapokon található fluoreszkáló Super-LumiNova festék pedig éjjel is kiválóan látható időmérést tesz lehetővé, így teljes sötétségben is könnyen leolvasható az idő.

Az órákhoz saját tervezésű, színes Vostok-Europe gumi és bőrszíjak tartoznak, amelyek könnyedén cserélhetők a gyorskioldású stifteknek köszönhetően. Ezenkívül elérhetők acél szíjak is, amelyek fokozzák az órák robosztus megjelenését. A Vostok-Europe Systema Periodicum kollekció a legmagasabb minőséget és stílust kínálja azoknak, akik az elegancia és a tudomány iránt érdeklődnek. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy az intelligens design és a kiváló minőségű anyagok együttesét viselhesse a csuklóján.


6termék 16
6termék 16
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
245 900 Ft - 265 900 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Óratok színe
Óraszíj színe
Számlap színe