Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Egyedi gravírozás

Egy ajándék akkor igazán személyre szabott, szívhez szóló, ha a terméken túl, van benne valami egyedi, ami csak rólatok, vagy arról szól, aki kapja. Egy gravírozás tökéletes megoldás, hogy egy életre szóló emléket, élményt ajándékozz.

Üzleteinkben és webshopunkban megvásárolható karórákat és ékszereket igény szerint egyedivé tudjuk varázsolni egy gyönyörű gravírozással. Akár céglogót, egy fontos dátumot az életedből, a kedvesed nevét, vagy akár egy számodra fontos jelentéssel bíró idézetet is el tudunk helyezni az óra hátlapján vagy csat részén. De gyűrű belső vagy külső felébe is gond nélkül tudunk írni. Vagy akár egy medált is könnyen meggravírozunk. Természetesen vannak határok, bizonyos óramodellek, ékszerek esetében kevés a hely, de erről előzetesen egyeztetünk veled. A kosárba helyezéskor pipáld ki a gravírozást kérek szolgáltatást, és a gravírozás szövege rovatba írd bele, hogy mit szeretnél gravíroztatni. Ha logót kérsz akkor a képet Vector formátumban. (AI, DXF, COLREL) kell feltöltened a feltöltés mezőbe. Ha nem rendelkezel ilyennel, akkor JPG formátum is megfelel, de annak van egy egyedi egyszeri grafikai költsége, amiben a képből Vectoros logót konvertálunk. Ez egy egyszeri 5.000.- Bruttó további költség a gravírozáson túl. A gravírozás 4.990.- Forint szövegtől függetlenül. Bármi kérdésed adódna kérlek keress minket bizalommal.  


Itt láthatod, hogy milyen betűkkel kérheted a gravírozást. A megrendelés során kérlek a megjegyzésbe írd be a betűtípus nevét.
(Az óratok és a hátlap csak illusztráció. Minden óratípusnál a hátlap, és a grvírozható felület változhat. Amennyiben az adott termék nem, vagy csak részben grvírozható, erről tájékoztatást adunk a gravírozás előtt.)


BETŰTÍPUS MINTÁINK


REFERENCIA MUNKÁINK