Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Cégeknek ajánljuk

Tisztelt Partnerünk!

Engedje meg, hogy bemutassuk a Balogh Óra-Ékszer Kft. különleges ajánlatát, amely egy exkluzív és egyben értékálló módon teszi lehetővé, hogy meghálálja munkatársai elkötelezettségét és professzionalizmusát.

30 éves tapasztalatunkkal, megbízható gyártói, szerviz és logisztikai hátterünkkel büszkén állunk rendelkezésére, hogy kiválaszthassa a tökéletes céges ajándékot. Kínálatunkban több mint 60 különböző óra- és ékszermárka található, így biztosak vagyunk benne, hogy minden igényt kielégítünk, miközben gyors és megbízható ügyintézést garantálunk.

B2B értékesítési tapasztalatunk révén biztosítjuk Önt afelől, hogy minden egyes tranzakció gyorsan és simán zajlik. Egyedülálló szolgáltatásunk keretében személyre szabott ajánlatokat készítünk, amelyeket részletes fotókkal és termékleírásokkal illusztrálunk, segítve ezzel az ideális választás megtételét.

Személyre szabott szolgáltatásaink között szerepel:

  • Gravírozás: Lehetőséget kínálunk cége logójának, vagy egyéb szövegnek a termékekbe történő gravírozására, amely egyedi és személyes hangulatot kölcsönöz az ajándéknak.

  • Névre szóló köszönő kártyák: Minden termékhez készíthetünk egyedi köszönő kártyát, tovább növelve ezzel az ajándék értékét.

  • Egyedi díszcsomagolás: Az ajándékokat igény szerint logózott díszszalaggal és elegáns csomagolásban adjuk át.

  • Kiterjesztett VIP garancia: A termékeinkre kiterjesztett garanciát biztosítunk, hogy hosszú távú elégedettséget garantálhassunk.

  • Kedvezményes árak: Különleges, kedvező árakat és időszakos promóciókat kínálunk, hogy a legjobb ajánlatok közül választhasson.

Örömmel állunk rendelkezésére személyes konzultációra vagy a termékek bemutatására. Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal a +36304747111-es telefonszámon vagy az b2b@baloghekszer.hu e-mail címen, hogy egyedi ajánlatot készíthessünk Önnek.

Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink felkeltik érdeklődését, és hamarosan partnereink között üdvözölhetjük Önt.   

Céges ajánlatok kategóriákra bontva


Kérem töltse ki az alábbi adatlapot, hogy a legjobb ajánlatot készíthessük Önnek és Cégének.

Gravírozási igény
Egyedi kísérőkártya a termékek mellé:
Csomagolási igény
Egyedi lógózott szalag a csomagoláson

Néhány már elkészült gravírozásunk, amikre büszkék vagyunk.