Kérdése van? Hívjon minket! +36304747111

Cégeknek ajánljuk

Ha Ön olyan ajándékot szeretne adni hűséges és megbízható munkatársainak, ami értékálló, és éveken át használható, úgy remek helyen jár.
Cégünk a Balogh Óra – Ékszer kft 30 éves tapasztalattal és megbízható gyártói, szerviz és logisztikai háttérrel rendelkezik, így remek partner és jó választás lehet céges ajándékok beszerzésére.

Cégünk több mint 60 óra és ékszer márka kiemelt Magyar forgalmazója, ezért az átlagosnál gyorsabb és megbízhatóbb ügyintézést és kedvező árakat tud biztosítani az Ön cége számára.

Az elmúlt évek alatt megszerzet Busines To Busines értékesítési tapasztalat birtokában Ön biztos lehet az üzlet gyors és sikeres lebonyolításában.

Minden egyes megkeresésre egy egyedi személyre szabott ajánlatot készítünk, amely fotókkal illusztrálja a terének küllemét, de természetesen rövid termékbemutató is szerepel az árajánlatban. Igény esetén a kiválasztott termékeket akár egy személyes prezentáció keretében is be tudjuk mutatni, hogy a végső döntés tökéletes legyen. Természetesen amennyiben olyan kérés érkezik akár csomagban is el tudjuk, küldeni az Önök részére a mintakollekciót, hogy a helyi értekezleten a döntéshozók a kezükbe tudják venni az adott terméket.

Rengeteg egyéb szolgáltatást is tudunk nyújtani a termék mellé:

  • Egyedi gravírozás, akár az Ön cégének logóját, vagy bármilyen szöveget bele tudunk gravírozni a termékbe.
  • Névre szóló köszönő kártyák az termék mellé
  • Egyedi díszcsomagolás, igény szerint logózott díszszalaggal
  • Kiterjesztett VIP garancia a termékekre
  • A garancia lejáratát követően kedvezményes szíj vásárlási lehetőség

 Programunk keretében exkluzív, kedvező árakat nyújtunk Önöknek, ennek köszönhetően előnyösebb feltételek mellett vásárolhatnak. Partnereinkkel együttműködve alkalmanként speciális, időben korlátozott ajánlatokat is kínálunk. A megkeresést követően elkészítünk egy személyre szabott ajánlatot. Amennyiben további információra van szüksége, úgy kollégáinkkal elérhetőségeinken gyorsan és könnyen kapcsolatba tud lépni velünk. Minden ajánlatban az ajánlatot készítő munkatársunk elérhetősége és neve szerepel, aki a projectet a kezdetektől kezeli.
Amennyiben felketettük érdeklődését, kérem az alábbi adatlap kitöltésével lépjen velünk kapcsolatba. Természetesen direkt telefonos, vagy e-mail en történő megkeresés is lehetséges.
Elérhetőségeink: Telefon: +36304747111 email: b2b@baloghekszer.hu


Ajánlatkérő űrlap:
Kérem tölse ki az adatokat az űrlapon, amelyek alapján elkészítjük Önnek az ajánlatunkat.

Gravírozási igény
Egyedi kísérőkártya a termékek mellé:
Csomagolási igény
Egyedi lógózott szalag a csomagoláson