Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Női modellek

Üdvözöljük a Citizen Női Karórák világában, ahol a csúcstechnológia és a nőies elegancia találkozik. A Citizen női karórák tökéletes kiegészítői a modern nő napi stílusának, legyen szó akár munkahelyi, akár különleges alkalmi öltözetéről.

Csúcstechnológia és Innováció: A Citizen női karórák magukba foglalják az olyan csúcstechnológiai funkciókat, mint az Eco-Drive technológia, amely fényenergia segítségével működteti az órát, és a rádióvezérelt időszinkronizálást, amely a legpontosabb időmérést biztosítja.

Nőies Design: A Citizen női karórák nőies designja magában foglalja az elegáns, sportos és modern stílusokat, melyek mindegyike tökéletesen kiegészíti a modern nő öltözetét.

Kristályokkal Díszített: Sok Citizen női karóra csillogó kristályokkal díszített, amelyek extra fényt és luxust visznek a mindennapokba.

Prémium Minőségű Anyagok: A Citizen női karórák prémium minőségű anyagokból, mint a titán és a zafír üveg, készülnek, amelyek tartós és elegáns megjelenést biztosítanak.

Funkcionális: A Citizen női karórák számos hasznos funkcióval rendelkeznek, mint például a Chronograph, a napelemes töltés és az automatikus dátumváltás, amelyek növelik az órák kényelmét és praktikusságát.

Ajándékötletek Nőknek: Egy Citizen női karóra tökéletes ajándékötlet minden alkalomra. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy üzleti elismerésről, egy Citizen karóra minden nő számára örök emléket hagy.

Fedezze fel a Citizen női karórák kínálatát, és találja meg azt a tökéletes darabot, amely tükrözi az ön egyedi stílusát és megfelel az igényeinek. Az idő mércéje a Citizen - "Time is Light".

Citizen, női karórák, Eco-Drive, rádióvezérelt órák, csúcstechnológia, nőies design, kristályokkal díszített, vízálló, titán, zafíüveg, elegáns karórák, Chronograph, napelemes, luxus, elegancia, prémium minőség, ajándékötletek nőknek.

 

 


15termék 115
15termék 115
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
33 900 Ft - 91 900 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Óratok színe
Szerkezet
Vízállóság
Óraszíj színe
Számlap színe
Óraüveg anyaga
Óraszíj típusa
Alapfunkciók