Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Férfi modellek

Üdvözöljük a Citizen Férfi Karórák világában, ahol a technológiai innováció találkozik a férfias stílussal és eleganciával. A Citizen férfi karórák, az aktív férfi életstílusának kifejeződéseként, tökéletes ötvözetei az erőnek és a stílusnak.

Citizen, férfi karórák, Eco-Drive, rádióvezérelt órák, csúcstechnológia, férfias design, promaster, vízálló, titán, zafír üveg, pilótaórák, búvárórák, Chronograph, napelemes, luxus, sportos, elegancia, prémium minőség, ajándékötletek férfiaknak.

Csúcstechnológia és Innováció: A Citizen férfi karórák magukba foglalják az olyan csúcstechnológiai funkciókat, mint az Eco-Drive technológia, ami fényenergia felhasználásával működteti az órát, és a rádióvezérelt időszinkronizálást, amely a legpontosabb időmérést biztosítja.

Férfias Design: A Citizen férfi karórák férfias designja magabiztosságot és stílust kölcsönöz viselőjének. Akár sportos, akár klasszikus stílust keres, a Citizen kínálata minden igényt kielégít.

Promaster Sorozat: A Citizen Promaster sorozat a kalandot kedvelő férfiak számára készült. Legyen szó pilótaórákról vagy búvárórákról, ezek a modellek kimagasló vízállósággal, tartóssággal és praktikus funkciókkal rendelkeznek.

Prémium Minőségű Anyagok: A Citizen férfi karórák prémium minőségű anyagokból, mint a titán és a zafír üveg, készülnek, amelyek hosszú élettartamot és luxus megjelenést biztosítanak.

Funkcionális: A Citizen férfi karórák számos hasznos funkcióval rendelkeznek, mint például a Chronograph, a napelemes töltés és az automatikus dátumváltás, amelyek növelik az órák kényelmét és praktikusságát.

Ajándékötletek Férfiaknak: Egy Citizen férfi karóra tökéletes ajándékötlet minden alkalomra. Legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy üzleti elismerésről, egy Citizen karóra mindig örök emléket hagy.

Fedezze fel a Citizen férfi karórák kínálatát, és találja meg azt a tökéletes darabot, amely tükrözi az ön egyedi stílusát és megfelel az igényeinek. Az idő mércéje a Citizen - "Time is Light".

Citizen, férfi karórák, Eco-Drive, rádióvezérelt órák, csúcstechnológia, férfias design, promaster, vízálló, titán, zafíüveg, pilótaórák, búvárórák, Chronograph, napelemes, luxus, sportos, elegancia, prémium minőség, ajándékötletek férfiaknak.

 

 


85termék 160
85termék 160
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
32 205 Ft - 259 900 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Óratok színe
Szerkezet
Vízállóság
Óraszíj színe
Számlap színe
Óratok anyaga
Óraüveg anyaga
Óraszíj típusa
Alapfunkciók
Extra funkciók