Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Férfi modellek

Üdvözöljük a Seiko Férfi Karórák lenyűgöző választékánál, ahol a stílus, a technológiai innováció és a megbízhatóság találkozik. A Seiko férfi karórák tökéletes választás azoknak, akik a precizitást és eleganciát keresik kifinomult stílusban.

Elegáns design és anyagok: A Seiko férfi karórák ötvözik az elegáns design-t a prémium minőségű anyagokkal, beleértve a rozsdamentes acél, titán és finom bőrszíjak használatát. A választék magában foglalja az egyszerű, letisztult stílustól a merész és sportos designig terjedő széles skálát.

Technológiai innováció: A Seiko férfi karórák a technológiai innováció csúcsát képviselik, Quartz, Automatic és Seiko Solar óraszerkezetekkel. A precíz óraszerkezet biztosítja az idő pontos mérését, míg a vízálló kivitel és a kronográf funkciók a funkcionalitást növelik.

Sport és kaland: A Seiko Diver's és Seiko Prospex kollekciók a kalandvágyó és aktív életmódot kedvelő férfiak számára készülnek. A magas fokú vízállóság, a robosztus kialakítás és a precíz mérés biztosítják, hogy ezek a karórák még a legkeményebb körülmények között is megállják a helyüket.

Luxus és presztízs: A Grand Seiko a luxus órák csúcsát képviseli, magas minőségű anyagokkal, zafír kristály üveggel és lenyűgöző részletekkel. Ezek az órák a kifinomult ízlésű férfiak számára ideálisak, akik a legmagasabb szintű precizitást és eleganciát keresik.

Megbízhatóság és hagyomány: A Seiko márkanév egyet jelent a megbízhatósággal és a hosszú hagyományokkal a karóraiparban. A Seiko férfi karórák tartósak, megbízhatóak és az idő próbáját kiálló stílust képviselnek.

Ajándékötletek: A Seiko férfi karórák kiváló ajándék lehetnek ünnepekre, születésnapokra vagy más jeles alkalmakra, ötvözve a stílust a funkcionalitással.

Fedezze fel a Seiko férfi karórák impozáns választékát, és találjon rá arra a tökéletes darabra, amely kiemeli önálló stílusát és presztízsét.

Seiko, férfi karórák, precíóraszerkezet, rozsdamentes acél, Seiko Diver's, Grand Seiko, Seiko Prospex, Quartz, Automatic, Seiko Solar, sportos design, luxus, vízálló, kronográf, bőrszíj, titán, zafír kristály üveg, ajándék férfiaknak.

 

 


408termék 160
408termék 160
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
71 900 Ft - 1 820 000 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Seiko modellcsaládok
Családnév
Szerkezet
Vízállóság
Óratok színe
Óraszíj színe
Számlap színe