Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Prospex

138termék 160
138termék 160

A Seiko Prospex órák olyan minőségi kiegészítők, amelyek az igazi élményt hozzák el az óra viselői számára. Az órák több mint fél évszázados múltra tekintenek vissza, és az idők során az innováció és a minőség szimbólumává váltak.

A Seiko Prospex órák kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami biztosítja az ellenálló képességet és az óra tartósságát. Az órák megbízhatóak és pontosak, bármilyen környezetben és időjárási körülmények között is. A Seiko Prospex órák kiváló minőségének köszönhetően hosszú élettartammal rendelkeznek, amiért a tulajdonosok hosszú évekig használhatják őket.

A baloghekszer.hu webshopban a Seiko Prospex órák széles választéka található meg, amelyek mindegyike garantáltan kiváló minőségű. A webshop számos akciót és akciót kínál a vásárlók számára, így lehetőség van arra, hogy a vásárlók kedvezményes áron juthassanak hozzá a Seiko Prospex órákhoz.

A Seiko Prospex órák tökéletes választások azoknak, akik szeretik az igényes és minőségi ékszereket. A Baloghekszer.hu webshopban a vásárlók biztosak lehetnek abban, hogy minőségi terméket kapnak, amely hosszú távon használható. A webshop gyors és biztonságos fizetési lehetőségeket kínál, valamint gyors szállítást biztosít az órákhoz. Ha minőségi órára vágyik, a Seiko Prospex órák az egyik legjobb választás a piacon, amelyeket a Baloghekszer.hu webshopban megtalálhat.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
181 000 Ft - 1 820 000 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Nem
Családnév
Szerkezet
Vízállóság
Óratok színe
Óraszíj színe
Számlap színe
Óratok anyaga
Óraüveg anyaga
Óraszíj típusa
Alapfunkciók