Kérdése van? Hívjon minket! +36304747111

                      Élő ügyfélszolgálat:

         Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Női modellek

Üdvözöljük a Seiko Női Karórák kifinomult választékánál, ahol az elegancia, a prémium minőség és a modern technológia találkozik. A Seiko női karórák a tökéletes választás azoknak, akik a stílus és funkcionalitás ötvözetét keresik.

Stílus és elegancia: A Seiko női karórák széles skáláját kínálja, amelyek az elegancia és a stílus kategóriájába tartoznak. Legyen szó kristályokkal díszített számlapokról, finom bőrszíjakról, vagy rozsdamentes acél karkötőkről, a Seiko női karórák az öltözék tökéletes kiegészítői.

Innováció és technológia: A Seiko női karórák modern technológiával vannak felszerelve, beleértve a Seiko Solar napenergiával működő és Quartz kvarc óraszerkezeteket. Ezek a karórák hosszú élettartamot és kiváló pontosságot biztosítanak.

Luxus és presztízs: A Seiko női karórák, mint például a Seiko Coutura és Seiko Presage sorozatok, a luxus és presztízs csúcsát képviselik. Zafír kristály üveggel, finom anyagokkal és lenyűgöző designnal büszkélkednek, ideális választás az igényes vásárlók számára.

Megbízhatóság és tartósság: A Seiko hosszú hagyományokkal rendelkezik a prémium minőségű karórák gyártásában. A Seiko női karórák megvásárlásakor a vásárlók megbízható, tartós és időtálló terméket kapnak.

Ajándékötletek: Egy Seiko női karóra kitűnő ajándék lehet ünnepekre, születésnapokra, vagy évfordulókra. Egy ilyen karóra nem csak gyönyörű, de hosszú távú értéket is képvisel.

Fedezze fel a Seiko női karórák rendkívüli választékát, és találja meg azt a tökéletes darabot, amely kifejezi egyéniségét és stílusát. A Seiko női karórák az elegancia és a minőség örök ígéreteit hordozzák magukban.

Seiko, női karórák, elegáns órák, prémium minőség, modern technológia, kristályok, Seiko Solar, Quartz, bőrszíj, rozsdamentes acél, vízálló, női stílus, Seiko Coutura, Seiko Presage, zafír kristály üveg, luxus, ajándék nőknek.

 

 


385termék 160
385termék 160
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
0 Ft - 499 000 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Szombathely Fő tér 27 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Óratok színe
Termékcsalád
Vízállóság
Óraszíj színe
Számlap színe
Óratok anyaga
Óraüveg anyaga
Óraszíj típusa
Óratok formája
Alapfunkciók