Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Minden modell

Üdvözöljük a Seiko Karórák exkluzív választékánál, ahol a kifinomultság, a prémium minőség és az innovatív technológia találkozik. A Seiko karórák tökéletes választások azoknak, akik a precizitást és stílust keresik egyetlen lenyűgöző csomagban.

Elegáns design és kifinomultság: A Seiko karórák ötvözik az elegáns design-t a kifinomultsággal, legyen szó klasszikus vagy modern stílusról. Rozsdamentes acél, bőr vagy prémium anyagokból készült szíjak és zafír kristály üveg teszik teljessé az összképet.

Innovatív technológia: A Seiko kiemelkedik az innovatív technológia terén. A Seiko Solar napenergiával, az Automatic mozgásenergiával, míg a Quartz karórák elemmel működnek. A Seiko karórákban található precíz óraszerkezet hosszú élettartamot biztosít.

Sport és kaland: A Seiko Diver's karórák tökéletes választás az aktív és kalandvágyó emberek számára. Az extra tartósság, a vízállóság és a kronográf funkciók azok számára készülnek, akik a legjobb teljesítményt várják el a karórájuktól.

Luxus és presztízs: A Grand Seiko és a Seiko Presage sorozatok azoknak szólnak, akik a luxust és a presztízst keresik. Ezek a karórák csodálatos precizitással és rendkívüli szépséggel büszkélkednek.

Megbízhatóság és hagyomány: A Seiko több mint egy évszázados hagyományokkal büszkélkedhet a karóraiparban. A márka szinonimája a megbízhatóságnak és az eleganciának, amely az idő próbáját kiállja.

Ajándékötletek: Egy Seiko karóra kiváló ajándék lehet minden alkalomra. Az ünnepekre, évfordulókra, vagy akár céges ajándékként adott karórák az örök emlékezetű és időtálló elegancia szimbólumai.

Fedezze fel a Seiko karórák széles választékát és találja meg azt a tökéletes darabot, amely minden igényét kielégíti. Legyen az Öné a precizitás és az elegancia, amit egy Seiko karóra képvisel.

Seiko, karórák, precíóraszerkezet, innovatív technológia, stílus, luxus, Seiko Diver's, Grand Seiko, Seiko Solar, Quartz, Automatic, Seiko Presage, vízálló karórák, elegancia, kronográf, sportos karórák, rozsdamentes acél, zafír kristály üveg.

 

 


520termék 160
520termék 160
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
67 000 Ft - 1 820 000 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Nem
Seiko modellcsaládok
Családnév
Szerkezet
Vízállóság
Óratok színe
Óraszíj színe
Számlap színe