Vásárolj egy nem akciós automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Extra szolgáltatásaink

Ékszerjavítás és tisztítás

Ékszerjavítás és tisztítás

Elszakadt a nyaklánc? Eltörött a fülbevaló? Nem megy fel a karikagyűrű? Túl nagy az eljegyési gyűrű? Semmi gon! Mi mindenre találunk megoldást!

Vállaljuk ezüst, és arany ékszerek javítását, tisztítását, ródiumozását.

Még a legmagasabb minőségű ékszereknél is előfordulhat, hogy megsérülnek, elkopnak, eltörnek bemattulnak. Vagy csak egyszerűen egy idő múlva nem lesz jó a méretük. Egy hirtelen fogyás, fagy hízás miatt már nem megy fel a gyűrű az ujjunkra.
Ezekre a problémákra is van megoldásunk. Üzleteinkben vállalunk ékszerjavítást, felújítást, méretre igazítást.

A javítások nem helyben, és nem azonnal történnek, hiszen a minőségi munkához idő kell. Magasan felszerelt műhelyben, több évtizedes tapasztalattal rendelkező ötvösmesterek lelkiismeretesen kezelik és javítják, méretezik ékszereidet. Szükség esetén a hiányzó részeket kipótolják, a karokat kipolírozzák. Mikor visszakapod kedvenc ékszered, rá sem fogsz ismeri. Újra ragyogni fog, mintha új lenne.
Sérült kopott kapcsokat és elveszett fülbevaló zárakat is tudunk pótolni, ha nem is azonnal, hiszen ahány ékszer annyi féle zár és kapocs, de rövid idővel megrendeljük Neked a megfelelőt, és ha megérkezik fel is szereljük azt.
Az aktuális javítási árakkal kapcsolatban érdeklődj üzleteinkben.