Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

30 napos csere garancia

Van olyan, ha megkapsz egy csomagot, azonnal nem tudod eldönteni, hogy tetszik vagy nem. Vagy éppen tudod, hogy mégsem erre vágytál, de lehet, hogy ajándékba szánod, és kifutsz a Téged megillető 14 napos elállási határidőből. Erre is van megoldásunk.

Webáruházunkból rendelt termékekre a 14 napos elállási jogon túl 30 napos cserelehetőséget biztosítunk. Ez minden olyan termék esetén lehetséges, amelyek nem voltak még használva, nincsenek rajuk sérülések, hordásra utaló jelek, nyomok. A terméken kívül még vissza kell juttatni a csomagolást (doboz) illetve a garancia füzetet is. A szolgáltatás nem vonatkozik azokra a termékekre, amiket egyedileg meggravíroztunk, vagy méretre igazítottunk, továbbá nem vonatkozik az egyedileg gyártott karikagyűrűkre.

A csereigényed az alábbi linkre kattintva jelezheted nekünk. Nincs más dolgod, csak kitölteni a formanyomtatványt, és visszaküldeni a terméket a címünkre. A csomagolásra gondosan ügyelj, nehogy megsérüljön a termék. Továbbá ajánlatos csomagbiztosítottan küldeni a terméket, nehogy a szállításkor elvesszen. Van arra is lehetőség, hogy mi szállítsuk vissza a terméket, de sajnos ennek egyszeri díja van, illetve az új termék kiszállításának is van díja.

Termékcsere bejelentés-›

Visszaszállítási költség, ha mi szállítjuk vissza a terméket: 2.500.- Forint
Új termék kiszállításának díja: 1.500.- Forint
Amit vissza kell küldeni: Termék, eredeti doboz, az esetlegesen adott ajándék a termék mellé. garanciafüzet.