Vásárolj egy nem akciós automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Hűség program

Megújult oldalunk és vele együtt a regisztrációnk is. Lássuk mik az újdonságok és az előnyök. Egy biztos, csak NEKED kedvezünk.

Az idei évben rengeteg új fejlesztést hajtunk végre a webáruházunkban. Ennek az egyik legfontosabb része a Törzsvásárló rendszerünk megújítása és kibővítése. Számunkra nagyon fontos, hogy vásárlóink a vásárlást követően is különleges szolgáltatásokat, kedvezményeket kapjanak és olyan előnyökhöz jussanak, amik számukra is nagy biztonságot, jó egyedi lehetőségeket és megtakarítást eredményeznek. A fent leírtak alapján idén bevezetésre kerül a VIP hűség program, amelyről itt olvashatsz.

A VIP hűségprogram számos előnyt nyújt Önnek.

 • Pontgyűjtő rendszer a tagoknak (megtakarítás a vásárlás után)
 • Extra zártkörű ajánlatok
 • Ritka termékekről elsőként kaphat értesítést
 • Hotline vonal (közvetlen telefonos VIP ügyfélszolgálat +36304747111)
 • Ingyenes elemcsere a vásárlást követő első évben

A csatlakozáshoz nem kell mást tenni, csak online vásárolni webáruházunkban és a vásárláshoz regisztrálni. A regisztrációnak számos előnye van, mint például:

 • Törzsvásárlói programhoz való csatlakozás (csak vásárlás után)
 • Születésnapi ajándék vásárlási utalvány minden évben (csak vásárlás után)
 • Névnapi ajándék vásárlási utalvány minden évben (csak vásárlás után)
 • Nőnapi ajándék vásárlási utalvány minden évben (csak vásárlás után)
 • Személye szabott egyedi ajánlatok
 • Ár garancia (mindig a legjobb árat garantáljuk)
 • Kiemelt szerviz szolgáltatás (csak vásárlás után)
 • Hiba esetén online bejelentési lehetőség (gyors, kényelmes, egyszerű)
 • Csere vagy elállási online bejelentő (gyors, kényelmes, egyszerű)
 • Ingyenes visszaszállítási szolgáltatás

A szolgáltatásaink köre folyamatosan bővül, ezekről rendszeresen tájékoztatjuk.

A pontgyűjtő rendszer működése, és használati feltételei:

A webáruházban minden termék mellett feltüntetésre kerül, hogy az adott termék után hány hűségpontot írunk jóvá Önnek. Egy hűségpont = 1 Magyar Forint, amelyet a következő vásárláskor döntése szerint beváltunk vagy tovább gyűjtjük Önnek. Több vásárlásból összegyűjtött pontok összevonhatók és egyszerre is beválthatók. Minden sikeres vásárlást követően (sikeres vásárlásnak tekintendő az, amikor a vásárló nem él az elállás jogával) a fizetett összeg után pontokat írunk fel a vásárló neve mellé a vásáró online pénztárcájába, amelyek rögzítésre kerülnek a felhasználói fiókjában. A jóváírt pontokat Te is figyelemmel kísérheted, ha belépsz a saját felhasználói fiókodba. A fiókban láthatod az eddigi vásárlásaidat, a vásárlások után jóváírt pontokat és az aktuális kedvezményének mértékét is. Továbbá a fiókjában figyelemmel kísérheted a garanciális termékeinek lejárati idejét, függőben lévő rendeléseidet, az esetleges szerviz folyamatokat, javítások állapotát. Kapcsolatba léphetsz velünk. Egyéb fontos funkciókat is találsz, amelyek olcsóbbá, gyorsabbá és könnyebbé teszik a vásárlást.

A pénztárcádban található hűségpontok (Hűségforintok) felhasználási feltételei a következők:
Az online pénztárcád hűségpontjai a következő vásárlás alkalmával használhatók fel. A beváltás 30.000.- forint feletti vásárlásnál lehetséges. A hüségpontok a jóváírástól számítva 90 napig érvényesek, azt követően lejárnak és nem felhasználhatók. Akciós termékek esetében a rendszer nem engedélyezi pontbeváltást.

Regisztrálj és használd ki a VIP hűségprogramunk adta határtalan lehetőségeket vásárolj midig a legjobb áron garantált pénzvisszafizetés mellet.

Törzsvásárló kártya használati feltételek:

Az üzletben kapott kártyát minden esetben aktiválni kell egy regisztráció keretében. Erre azért van szükség, mert használat esetén azonosítható legyen a kártya, és jogos tulajdonosa. Személyes vásárlás esetén a kártya kedvezményét csak akkor tudjuk érvényesíteni, ha a kártya felmutatásra kerül, és az a beolvasás során aktivált állapotú. A kártyán szereplő kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze. Akciós termék vásárlása esetén nem használható fel. A kártya a Balogh Óra – Ékszer kft tulajdona, az bármikor visszavonható. A kártyán szereplő kedvezmény és a kártya által biztosított egyéb extra szolgáltatások visszavonásig érvényesek és vehetők igénybe. Visszavonás esetén a kártya aktiválásánál megadott e-mail címre Balogh Óra – Ékszer kft értesítést küld. Személyes használatkor indokolt esetben a kártya visszavonható. Kérünk, hogy a fentiek elfogadása mellett használd a kártyáját.

A fent leírtak visszavonásig érvényesek. A változtatás jogát fenntartjuk.