Vásárolj egy automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Extra szolgáltatásaink

Díszcsomagolás

Díszcsomagolás

Ha nincs időd az ajánékvásárlás után még szaladgálni csomagolóanyagért masniért, és ha megvan a megfelelő, utána még be is kell szépen csomagolni. Erre ajánlunk egy gyors és tökéletes megoldást.

Vannak alkalmak mikor nem saját részre vásárol az ember. Ilyen egy születésnap, névnap, a karácsony, vagy egy évforduló. De egy sikeres szerződéskötés, vagy egy révbe ért üzlet is okot adhat, hogy megajándékozzuk kollégáinkat, szeretteinket. Ebben segítünk Neked, hogy gyorsan és praktikusan tudj vásárolni egy különleges ajándékot.
Napjainkban mindenki siet, sokat dolgozunk, kevés az időnk a vásárlásra. De ha megvetted az ajándékot, még be is kell csomagolni, hiszen egy ajándék kibontásánál nincs nagyobb öröm mindkét fél számára. Manapság a csomagolóanyagok megvásárlása is komoly feladat, vagy egyáltalán nem találni megfelelő papírt, masnit, vagy ajándék kisérő kártyát. Ezek beszerzése is rengeteg időbe telik, arról nem is beszélve, hogy ha már megvan a csomagolóanyag, még az ajándékot szépen be is kel csomagolni. Hát ebben kínálunk egy egyedi megoldást számodra. Kívánságod szerint az alkalomhoz illően becsomagoljuk Neked a megrendelt terméket.

Díszcsomagolásaink közül ki tudod választani a Neked tetszőt, és mi becsomagoljuk a megrendelt ajándékot, és már úgy küldjük el számodra. De kérheted akár a küldést már direktben a megajándékozott címére is. Ebben az esetben a fizetést állítsd bankkártyás fizetésre, vagy banki előre utalásra, így a címzettnek csak átadjuk a csomagot Neki már nincs semmi dolga. Bármilyen kérdésed merülne fel a fent leírtakkal kapcsolatban, ne habozz fordulj hozzánk bizalommal. A lehetetlent azonnal megoldjuk, de a csodára várni kell egy picit.