Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Regisztrálj karikagyűrű és esküvő kisokos cikksorozatunkra!

Kedves Jegyespárok!

Ha már jegyben jártok és elkezdtétek a készülődést a Nagy Napra, de még nincs karikagyűrűtök, akkor érdemes feliratkoznotok karikagyűrű- és esküvői kisokos hírlevelünkre. A hírlevélből folyamatos tájékoztatást kaphattok az aktuális karikagyűrű akcióinkról, és értesítést kaphattok az új modellek érkezéséről. Cikksorozatot indítunk az esküvőkkel kapcsolatos kérdésekről, fontos dolgokról, amikre érdemes odafigyelni, hogy a Nagy Nap igazán tökéletes legyen. Regisztráljatok, és máris csatlakoztok az esküvői csoportunkhoz. Természetesen, ha már túl vagytok a Nagy Napon, egy kattintással leiratkozhattok az esküvői hírlevélről.

FOGLALJ IDŐPONTOT TANÁCSADÁSUNKRA!

Az időpont foglalással rengeteg időt takaríthatsz meg, hiszen nem kell várnod. Szinte azonnal veled tud foglalkozni tanácsadó kollégánk. Egy tanácsadás időtartama a tapasztalatok szerint 25-30 perc. De természetesen, ha több időre van szükség a tökéletes döntés meghozatalára, úgy állunk rendelkezésre amíg szükséges. Foglalásod akadályoztatás esetén néhány kattintással módosíthatod, vagy lemondhatod. Több mint 600 modell közül válogathatsz, variálhatod a színt a szélességet és a felületet is. Akár kérhetsz ragyogó briliáns csiszolású gyémántokat, de természetesen a legjobb minőségű cirkónia kövek közül és több méret áll rendelkezésre. Ragadd meg az alkalmat és foglalj időpontot most, hogy diszkrét nyugodt körülmények között találjátok meg álmaitok karikagyűrűjét. A bemutató gyűrű kollekciót folyamatosan tisztán tartjuk és kérésre fertőtlenítő is rendelkezésre áll, ha szükséges.
Klikk a szabad időpontokért-›

 

Nincs más hátra foglald le a számotokra megfelelő időpontot!


A digitális technológiák napjainkban sokkal nagyobb lehetőséget adnak a karikagyűrű tervezésében. Mik az aktuális lehetőségek? Hogyan tudjuk egyedivé varázsolni szerelmünk zálogát? Megpróbáltuk összefoglalni pár sorba a legfontosabb tudnivalókat.

Mielőtt egy életre választunk karikagyűrűt, fontos néhány dolgot tisztázni. Mint például miért pont a karikagyűrű ami összeköt minket?

Az esküvőszervező válaszol

Előszőr is nagyon gratulálok az elhatározáshoz, hogy együtt szeretnétek leélni a közöéletetek. Az első fontos lépést meg is tettétek ennek érdekében, hiszen kiválasztásra került a csodálatos eljegyzési gyűrű a Balogh Ékszer jóvoltábóés a legizgalmasabb kérdésre "igen" válasz is érkezett.

Megtalálta az igazit, akivel szeretné leélni élete hátralevő részét? Ehhez szívből gratulálunk. Ha jól átgondolta és úgy döntött házasságot szeretne kötni a kiválasztott párjával, további feladatok várják az esküvő előkészületeivel kapcsolatban. De mindenek előtt a legfontosabb rész következik. A leánykérés és eljegyzés.