Kérdése van? Hívjon minket! +36304747111

Blog

7 év garancia? Igen!

Finibus Bonorum
2021.09.13 10:40
7 év garancia? Igen!

Sokszor elgondolkodtunk azon, hogy a nagy világmárkák, mint például a Omega, vagy a Rolex miért csak két év garanciát adnak a több millió forintba kerülő karóráikra. Nem jöttünk rá, hiszen a mottójuk a megbízhatóság, a hosszú évek tapasztalata, és a dollármilliókat felemésztő reklámok, fejlesztések.

 

2020 – ban megtörtént az áttörés! A z egyik tradicionális Svájci világmárka a Roamer nagyot robbantott. Bejelentette, hogy mostantól 7 év garanciát biztosít a Roamer órát vásárlók számára.

Mit is érdemes tudni a Roamer márkáról? A Roamer óra gyárat 1888 alapított Fritz Mayer a Svájci Solothurnban. Az órásmester álma az volt, hogy egy markáns erőd robosztus karórát alkosson, amit mindenki birtokolni akar. A precíz és pontos tervezés, és a különleges kinézet összeforrásából egy igazán egyedi stílus született. Fritz Mayer megalkotta a Roamer életérzést, amely a mai napig kiemeli a Roamer márkát a hasonló márkák közül. Mindössze hét év telik el az alapítás óta és már 30 alkalmazott dolgozik a cégnél. 7 év elteltével piacra kerül az első saját fejlesztésű kaliber a 38-as elnevezéssel. Az alapító 38. születésnapja alkalmából. Az aprólékos tervezésnek köszönhetően az óraszerkezet olyan pontos és megbízható, hogy Mr Mayer bátran emelt a téten és több garanciát vállalt az óráira, mint a konkurensek. A vásárlók bízva a garanciában, és abban, hogy aki ilyen ajánlást ad a termékére az tudja mit csinál és nem bízza a vagyonát a szerencsére. Ezen elgondolás szerint az alapítást követő néhány év után már rengetegen szavaztak bizalmat a Roamer óráknak, és vásárolták meg a teljes mértékben Svájcban készülő karórát. 1905 re már 300 mester dolgozik Svájc legsikeresebb vállalatánál a Roamer cégnél. Ebben az évben piacra dobják az MST elnevezésű szerkezetet, ami az akkor technológia csúcsa. Pontossága és megbízhatóság egyedülálló.

1923 ban már évi egy millió darab órát gyártanak. Üzembe helyezik saját óratok gyártó részlegüket, annak érdekében, hogy gyorsabban, és precízebben tudjanak gyártani, és ne függjenek a külső beszállító cégektől.
1940 -re A vállalat már több mint 1200 alkalmazottat foglalkoztat, és saját számlapokat kezd gyártani. Kiváló por- és vízállóságot nyújtó óratokot, amely egyszerűsíti a szervizelést. Természetese a gyártási eljárást szabadalmaztatják, mint világújdonságot.

1952-re a cég neve a legsikeresebb márkanévre változik, a ROAMER Watch Co. SA névre vált, amely alatt azóta értékesítik a híres Roamer órákat.

2018-as évben ünnepelte a cég az alapításának 130. születésnapját, amire rengeteg különleges darabot terveztek.

A 2020 as év a megújulás éve a Roamer óra márkánál, hiszen több mint 50 új modellt dobtak piacra, amik szebbnél szebbek, és persze a minőség is elsőrangú. A Roamer nem csak a szerkezete, hanem az órák tokozását is Svájcban gyártja, így métán viseli a SWISS MADE feliratot az üveg alatt a számlapon és az óratokon egyaránt.
Akkor térjünk vissza a garanciára. Min már fentebb említettem a saját fejlesztés, és gyártásnak köszönhetően olyan precíz egység születik, ami tökéletes kívül és belül is. A mérnökök tesztjei után a Roamer óragyár vezetősége meghozza a döntést. Mi az ROAMER óráinkra ezentúl 7 év garanciát adunk a vásárlóink részére.

Hogyan tudod érvényesíteni a hét év garanciát?

A 7 év garanciát egyszerűen a Roamer weboldalán keresztül érvényesítheted a termék kódjával, az adataid, és a dátum megadásával. Vásárlást követően csak kattints erre a linkre és töltsd ki az ott megjelenő adatlapot.

Válogass kedvedre a Roamer órák megbízható modelljei közül 7 ÉV GARANCIÁVAL! Klikk a kollekcióhoz--›