Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Blog

Seiko Prospex World Athletics Championships Budapest 2023 Limited Edition Speedtimer

Seiko Prospex World Athletics Championships Budapest 2023 Limited Edition Speedtimer

A Seiko mindig is híres volt arról, hogy a precíziós időmérést és a dizájn stílusos együttesét biztosítja. A 2023-as atlétikai világbajnokság, amelyet Budapesten rendeznek, nem kivétel. A világhírű óragyártó ismét büszkén viseli a hivatalos időmérői címet, és ennek örömére új, limitált kiadású karórákkal jelentkezik, amelyek tisztelegnek a sport, a pontosság és az elegancia előtt.

A Seiko az ünnepi alkalomra egy új sorozatot dobott piacra, amely a Prospex kollekcióból származik, és amely a világ első kvarc chronograph órájának 40. évfordulóját ünnepli. Egy olyan évforduló, amely meghatározta a modern precíziós időmérés alapjait. Összesen négy új solar chronograph modell érkezik, amelyek magukba foglalják a legújabb technológiát és a Seiko által megszokott dizájnt.

Az új modellekhez egy új kaliber is megjelenik 8A50 névvel. A nevében minden benne van, amit tudni kell és tudni érdemes róla - 1/100 solar chronograph.

Az 1/100 jelentése a századmásodperc pontosságú időmérés, amely analóg, mutatóval történő kijelzés esetén igen magas érték, összehasonlításképp egy átlagos kronográf ⅕ másodperces pontossággal mér, az 1/100-as érték ennek a hússzorosa - finomabban, precízebben, kifinomultabban.

A solar kronográf egy kvarc kaliber, amely energiaellátását a fény (bármilyen fény, nem csak a napfény) biztosítja, ezt alakítja át elektromos energiává és tárolja a működtetéséhez akár hat hónapon át. A működéséhez szüksége solar panelek a számlapok alatt helyezkednek el, a mai technológia már annyira hatékony, hogy minimális fény is elég a töltöttség fenntartásához.

Az órák megjelenése teljesen eltér a megszokottól, mégis ismerős lehet a Seiko rajongóinak. A négy számlapon külön-külön elhelyezett mutatók közül alul, hat óránál találjuk a legnagyobbat, ez a hagyományos időmérésé, és ezen került elhelyezésre egy diszkrét Prospex logó is, hiszen ezek az órák a Prospex sorozatának tagjai.

A másik három számlap a sportidőmérésé, 12 óránál számolja a másodperceket, 10 óránál a tizedek és 2 óránál a századmásodperceket - rendkívül látványos, ahogy ez a századmásodperces mutató szinte repül körbe, amíg a stopper funkciót használjuk.

A design bármennyire is modern, korábbi sikeres Seiko modellekből merít, a négy külön számlapra osztott “multi dial” megjelenés egy kultikus Seiko modell, az 1999-ben mindössze 1000 darabban készült Kinetic Chronograph stílusa mai formába öntve.

Két nem limitált modell is része a családnak, köztük a népszerű "panda" design, amely fekete-fehér színösszeállítást kapott. A modell kialakítása letisztult és modern, számlapját 4 kisebb segédszámlapra osztották, hogy maximalizálják a pontosságot és a használhatóságot. A pontos időt a 6 óránál elhelyezett segédszámlap mutatja, a chronograph funkciók pedig a számlap felső részén vannak, külön-külön felsorakoztatva.

Az új Seiko Prospex World Athletics Championships Budapest 2023 Limited Edition Speedtimer modellek tehát tökéletesen képviselik a Seiko elkötelezettségét a pontosság, az innováció és a design iránt. Az ilyen modellek a Seiko hagyományainak tiszteletére készülnek, és a márka hosszú távú támogatását jelképezik a sport és az atlétikai világbajnokság iránt. Ezzel a limitált sorozattal a Seiko nem csak a pontosságát és megbízhatóságát ünnepli, hanem a sport és a design szeretetét is.

A modellek előrendelhetők. Várható beérkezés 2023 július. (A váltotatás jogát fenntartjuk)

A 4 modellt itt megnézheted, és ha tetszik akár előrendelheted őket: SEIKO SOLAR SPEEDMASTER CSALÁD-›

 

Néhány fontos érv, hogy miért minket válasszon, ha egy megbízható órát vagy egy ragyogó ékszert szeretne vásárolni.

  • STABIL HÁTTÉR

Immár több, mint 30 éve állunk Vásárlóink szolgálatában. Tudásunkat folyamatosan bővítjük a mai kor igényeinek megfelelően. Hiszünk a hagyományos kereskedelmi értékekben, éppen ezért kiemelkedően fontos számunkra Vásárlóink teljeskörű, minden igényt kielégítő kiszolgálása.

  • EREDETI TERMÉKEK

Üzleteinben csak és kizárolag eredeti terékeket értékesítünk. Minden forgalmazott márka a hivatalos Magyar disztribútortól kerül beszerzésre. A termékek mellé Magyar számlát és Magyar garanciát biztosítunk.

  • HIVATALOS SZEVIZ HÁTTÉR

Minden forgalmazott termékünkre a Magyar hivatalos szeviz vállal garanciát. A hivatalos Magyar szervizek listáját a SZERVIZmenüpontban találja.

  • GARANTÁLT ALKATRÉSZELLÁTÁS

Termékeinkhez csak eredeti, minőségi alkatrészeket biztosítunk. Alkatrészek akár több éves modellekhez is beszerezhetők.

  • NEM CSAK WEBÁRUHÁZ VAGYUNK

Sok online áruházzal ellentétben mi nemcsak egy webáruház vagyunk. Több üzlettel is rendelkezünk Budapesten és Szombathelyen is, ahol nemcsak megnézni, de felpróbálni is van lehetőség a kiszemelt órát, vagy ékszert. Üzleteink elérhetőségét és címeit a KAPCSOLAT menüpontban találja.

  • KEDVEZMÉNYES VÁSÁRLÁS

Webáruházunkban mindig történik valami! Ennek köszönhetően Vásárlóinknak lehetőségük van különféle kedvezményes ajánlataink közül válogatni. Élvezze Ön is törzsvásárlói programunk előnyeit vagy használja ki időszakos akcióinkat és exkluzív, személyre szabott ajánlatainkat! Regisztráljon webáruházunkban és vásároljon kedvezményesen! Kísérje figyelemmel folyamatosan megújuló kuponos ajánlatainkat is!

  • MEGBECSÜLJÜK ÜGYFELEINKET

Webáruházunk arra törekszik, hogy teljeskörű szolgáltatást nyújtson Ügyfeleinek. A törvényben előírt kötelező garanciák mellett éppen ezért számos kényelmi szolgáltatást nyújtunk a megrendelt termékek mellé (Csak internetes vásárlás, online megrendelés esetén érvényes szolgáltatások) :

  • 14 napon belül visszaküldheti a megrendelt terméket, ha az nem nyerte el a tetszését
  • 100% Vételár visszatérítés
  • 30 napos cseregarancia
  • Karácsonyi extra csereprogram a tökéletes ünnepért
  • TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

Minden vásárlás után törzsvásárlói pontokat írunk jóvá személyes profiljában, amit a következő vásárláskor beváltunk Önnek. Továbbá számos csak törzsvásárlóknak szóló akciókat indítunk, illetve egyedi VIP árakat kínálunk.