Vásárolj egy nem akciós automata karórát 150.000Ft felett és megajándékozunk egy 50.000Ft értékű óraforgatóval!

    Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Céges ajánlataink

Üdvözöljük a Balogh Ékszer "Cégnek ajánljuk" kategóriájában, ahol gondosan válogatott órakollekciót kínálunk, melyek ideálisak céges ajándékozásra. Ebben a kategóriában a piac legnépszerűbb óramárkáinak és modelleinek széles választékát mutatjuk be, melyek tökéletesek üzleti partnerek, alkalmazottak meglepésére vagy jubileumi alkalmak megünneplésére.

A bemutatott termékek csupán a lehetőségek tárházát szimbolizálják; természetesen további egyéni igényeknek megfelelően is tudunk órákat beszerezni különböző márkáktól és stílusokban. Az egyedi kéréseknek megfelelő, személyre szabott ajánlatok elkészítésében is állunk rendelkezésre, hogy minden egyes termék tökéletesen illeszkedjen az Ön vállalati igényeihez és elképzeléseihez.

További szolgáltatásaink a cégek számára nem csupán a termék beszerzésére terjednek ki. Kínálatunkban szerepel egyedi logózás, gravírozás, köszönőkártya-készítés és díszcsomagolás is, hogy az ajándék még személyesebb és emlékezetesebb legyen. Mindezen felül díjmentes szállítást és rugalmas fizetési lehetőségeket is biztosítunk, hogy az ajándékozás folyamata zökkenőmentes és egyszerű legyen.

Válassza a Balogh Ékszer kínálatát, ahol a minőségi termékek mellett személyre szabott szolgáltatásokkal teszünk ajándékát még különlegesebbé! Ajánlatkérés itt

Szűrés