Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Tissot Svájci karórák

Örömmel jelentjük be, hogy portfóliónkat egy új, prémium kategóriás svájci óragyártó márkával bővítettük! Ismerje meg a Tissot-ot, amely nemcsak a kiváló minőséget, hanem a személyre szabhatóság lehetőségét is kínálja Önnek és cégének.

Miért válassza a Tissot-ot?

1. Svájci Precizitás és Minőség A Tissot órák a svájci óragyártás hagyományait követik, amelyek a világon a legkiválóbbnak számítanak. Az órák minden egyes darabját a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel készítik, garantálva a hosszú távú megbízhatóságot és pontosságot.

2. Sokoldalú Modellválaszték A Tissot kínálatában számos stílusú és funkciójú modell található, amelyek tökéletesen illeszkednek különböző ízlésekhez és igényekhez. Legyen szó sportos, elegáns vagy klasszikus órákról, a Tissot mindig nyújt egy megfelelő választást.

3. Kiválóan Gravírozható Az egyik legnagyobb előnye a Tissot óráknak, hogy kiválóan gravírozhatók. Ez lehetővé teszi, hogy céges ajándékként egy igazán személyes, névre szóló elismerést adjon. Gravíroztassa cége logóját, egy különleges üzenetet, vagy a megajándékozott nevét, hogy az ajándék valóban emlékezetes legyen.

Tökéletes Ajándék Minden Alkalomra

A Tissot órák tökéletes ajándékok lehetnek különböző céges alkalmakra:

  • Évfordulók
  • Különleges teljesítmények elismerése
  • Karácsonyi ajándékok
  • Nyugdíjazás

123termék 160
123termék 160
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
115 900 Ft - 358 900 Ft
Bolti készlet Szombathely Fő tér 17 üzlet
Bolti készlet Budapest Duna Pláza üzlet
Nem
Tissot modellcsaládok
Szerkezet
Vízállóság
Óratok színe
Óraszíj színe
Számlap színe
Óraszíj típusa
Alapfunkciók