Kérdése van? Hívjon minket!

                +36304747111

           Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Blog

Shopping Napok 2024 – A nagy őszi leárazás és a karácsonyi bevásárlás kezdete!

Shopping Napok 2024 – A nagy őszi leárazás és a karácsonyi bevásárlás kezdete!

Az október beköszöntével megérkezik az ősz egyik legizgalmasabb eseménye, amelyre minden évben vásárlók ezrei várnak – ez nem más, mint a Shopping Napok! Ez az országosan ismert és közkedvelt akciós hétvége immár hagyománnyá vált, amikor a legnagyobb márkák különleges kedvezményekkel, egyedi ajánlatokkal és gigantikus leárazásokkal várják a vásárlókat. Az idei GLAMOUR Napok október 10-13. között kerülnek megrendezésre, és ígéretesebbnek tűnnek, mint valaha. 

Az év akciója – Idén minden korábbinál nagyobb leárazások!

2024-ben a Shopping Napok során még soha nem látott kedvezményekkel találkozhatsz, amelyek minden vásárlói igényt kielégítenek. A résztvevő boltokban akár 50-70% kedvezményt is kaphatsz a legnagyobb márkák termékeiből, legyen szó divatról, szépségápolási termékekről, elektronikai cikkekről vagy akár lakberendezésről.

Az online és az üzletekben elérhető ajánlatok lehetőséget nyújtanak arra, hogy mindenki a saját stílusának és igényeinek megfelelően vásároljon, miközben kihasználja a hatalmas árengedményeket.

Egyedi ajánlatok – Mit érdemes figyelni?

Az idei Shopping Napok nem csak a hagyományos leárazásokról szólnak. Számos üzlet egyedi ajánlatokkal és extra kedvezményekkel készült, amelyek kizárólag a Shopping Napok alatt érhetőek el. Érdemes előre átnézni az akciós újságokat és listákat, mert az exkluzív kuponokkal további árengedményeket kaphatsz a már leértékelt termékekre is.

Ezen felül több üzlet készül ajándékokkal is, amelyek bizonyos összeg feletti vásárlás esetén automatikusan járnak – például ingyenes smink termékek, parfümminták, vagy divatkiegészítők.

A karácsonyi bevásárlási szezon kezdete

Bár az ősz még csak most kezdődött el, a Shopping Napok tökéletes alkalmat nyújtanak arra, hogy már most elkezdd a karácsonyi bevásárlást. Ha előrelátó vagy, akkor az ajándékokat most akár féláron is beszerezheted. Az ünnepek közeledtével egyre több a kiadás, ezért érdemes kihasználni a Shopping Napok által nyújtott kedvezményeket, hogy stresszmentesen és olcsóbban szerezz be mindent.

Legyen szó ruhákról, játékokról, kozmetikumokról, lakásdekorációkról vagy elektronikáról, minden karácsonyi kívánságlistán szereplő tételt most kedvezményesen tudsz megvásárolni.

2024-es Shopping Napok kihagyhatatlan esemény mindenkinek, aki szeret okosan vásárolni, és szeretné kihasználni az év legjobb kedvezményeit. Ne maradj le róla, és vásárolj kedvezményesen október 10-13. között!


Az akció részletei:

Minden modell és tmárka esetében a termék mellett megjelenik a kedvezményes ár, amely 2024. október 13 éjfélig érvényes. A kedvezmény más kuponnal, kártyával, Vip, Törvásárló, vagy egyéb vásárlói közöséégi kártya, nem vonható össze. Azok a termékek amelyek mellett nincs akciós ár azok nem vesznek rész a promócióban. A változtatás jogát fenntartjuk, a kedvezmény csak a készlet erejéig érvényes.

10% kedvezmény:
Citizen, Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Calvin Klein, Zeppelin, Roamer, Obaku, Festina

20% kedvezmény:
Fossil, Bering, Cluse, Casio, Ice Watch, Arany karikagyűrűk, Arany ékszerek, Ezüst ékszerek Ezüst karikagyűrűk, Titán karikagyűrűk, Nemesacél karikagyűrűk, Karbon karikagyűrűk

30% kedvezmény:
MiaSmart okos órák, Okos gyűrűk

50% kedvezmény:
Doxa, Guess, Majorica, BluAmante, RossoAmante, Qudo

További részletekről érdeklődheta az alábbi elérhetőségeken:
E-mail: webshop@baloghekszer.hu
Telefon: +36304747111
Ajánlat: Egyedi ajánlatkérés