Kérdése van? Hívjon minket!

   +36304747111 / +36203540551

            Élő ügyfélszolgálat:

Hétfőtől-Péntekig 8.00-16.45-ig

Ajándékfutár express

AJÁNDÉKFUTÁR

Mostantól a távolság nem akadály! Házhoz visszük az ajándékot, és még egy elegáns üdvözlőlap is kerül a csomagba egy személyre szóló üzenettel! Születésnapra, névnapra, évfordulóra, ballagásra vagy akár nászajándékba is tökéletes választás az ajándékfutár expresz!

Új szolgáltatásunkkal szeretnénk megkönnyíteni az ajándékozást azon vásárlóink számára, akiknek valamilyen oknál fogva nincs lehetőségük személyesen átadni meglepetésüket az ünnepelt számára: akár a kilométerek száma, vagy egy puszta meglepetés szerzés, esetleg egészségügyi megfontolások állnak a háttérben.

Az online kártyás fizetés mellett még üdvözlőlap írására is lehetőséget biztosítunk! Az Ajándékfutár szolgáltatásnak nincs külön díja, csak az ÁSZF szerinti szokásos szállítási költség, illetve a feltételek teljesülése esetén díjmentes a házhozszállítás. A szolgáltatás nem csak termékek, hanem ajándékutalvány vásárlása esetén is igénybe vehető!

Lehetőség van az alkalomhoz illő egyedi díszcsomagolás kérésére is, legyen az esküvői ajándék, vagy egy születésnapi meglepetés, de karácsonyi díszcsomagolás is kérhető. Ezekre mintákat tudunk mutatni. Ennek egyéb költsége 4990.- Forint/csomag. A díszcsomagolást, a szolgáltatások menüben találod további termékkét lehet a kosárba tenni.

A szolgáltatás működése, hogyan kérheted:

  1. Helyezd az ajándékba szánt terméke(ke)t vagy ajándékkártyát a kosarába
  2. A kosároldalon a Szállítási adatoknál válaszd az Ajándékfutár szolgáltatáslehetőséget
  3. A szállítási adatoknál az ajándékozott szállítási címét add meg
  4. Amennyiben az ajándékot kimondottan meglepetésnek szánod, és nem szeretné, hogy az ajándékozott előre értesüljön róla, akkor kapcsolattartás céljából a saját telefon és email adataidat kérjük megadni – ez esetben Neked kell gondoskodnod arról, hogy az ajándékozott a szállítás idején a megadott szállítási címen elérhető legyen!  Egyéb esetben javasoljuk az ajándékozott elérhetőségeit megadni, hogy a futár el tudja érni.
  5. Az Üzenet az ajándékhoz mezőben add meg azt a szöveget, amit az üdvözlőlapon szeretnél megjeleníteni (lásd a lenti mintát)
  6. A rendelés véglegesítésénél válaszd a bankkártyával vagy az előreutalással történő fizetést
  7. Ügyfélszolgálatunk visszaigazolja rendelését, és a lenti elegáns üdvözlőkártyára nyomtatja személyes üzeneted
  8. A megrendelt terméke(ke)t gyári díszcsomagolásban, az üdvözlőlapoddal együtt szállítjuk házhoz.
  9. Ha szeretnél egyedi Extra az alkalomhoz illő díszcsomagolást, akkor látogass el a szolgáltatások menübe és vállasz egy díszcsomagolás típust és add hozzá a kosaradhoz.

 

MINTA - üdvözlőkártya a személyes üzeneteddel a hátoldalon: